Unieke trouwlocatie in de Betuwe

ceremonie

Landelijke trouwlocaties op de Betuwse boerderij: Boerengoed

Unieke feestlocaties met landelijke elementen. De intieme binnen- en buiten locaties lopen naadloos in elkaar over op de boerderij. Hierdoor krijgt de huwelijksdag een ongedwongen relaxte sfeer.

feestruimtes-aantallen-personen-capaciteit

Trouwlocatie de Hooischuur

Hoge lichte ruimte voor een groot gezelschap

Dineer met de bruiloftsgasten in de sfeervolle Hooischuur. De grote zaal heeft genoeg ruimte om samen met de daggasten te eten. Bij mooi weer kan de naastgelegen overkapping van de Voerstal bij betrokken worden. Hierdoor lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Unieke trouwlocatie met karakter

De Hooischuur heeft een verhoging dat gebruikt wordt als podium. Op het grote beamerscherm worden projecties getoond bijvoorbeeld voor leuke verrassingen, filmpjes of foto’s tijdens de feestavond. ‘s Avonds kunnen alle stoelen en tafels optioneel aan de kant. Zodat er gedanst kan worden op de dansvloer. De hoge plafonds en karaktervolle balken geven de ruimte een unieke sfeer.

Trouwlocatie de Hooiberg

Een gezellige ronde ruimte, wat zorgt voor een ongedwongen, intieme sfeer.

De voormalige hooiberg is omgetoverd tot een sfeervolle feestruimte. De ronde vorm geeft de ruimte een intiem karakter en de locatie is dan ook zeer geschikt voor bruiloften en feesten.

Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden. We slaan de grote staldeuren open, en plaatsen het bruidsbankje in de deuropening. We betrekken de binnenplaats bij de trouwlocatie en kunnen de ceremonie daardoor ook buiten laten plaatsvinden. 

Bruiloft in landelijke sfeer

De verschillende locaties op het Boerengoed hebben allemaal een geheel unieke landelijke sfeer. Elke ruimte kan met buiten gecombineerd worden. De sfeervolle details op feestlocaties elk met een knipoog naar de boerderij. Doordat er verschillende ruimtes beschikbaar zijn, kan jullie speciale dag geheel op 1 locatie plaatsvinden: van ceremonie, tot en met diner en feestavond. 

Verder is het Boerengoed centraal gelegen in Nederland. Bruiloftsgasten uit alle windstreken van Nederland zijn binnen het uur op locatie vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Trouwlocatie de Melkstal

De Melkstal is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest.

Een heerlijke lichte ruimte waarvan we twee kanten open kunnen zetten. Zo loopt binnen en buiten in elkaar over en ontstaat er een gezellige, ongedwongen sfeer.

Perfecte ruimte voor een intieme kleine bruiloft

De houten ruimte van de Melkstal leent zich perfect voor een intiemer huwelijks gezelschap. Alle gelegenheden tijdens de bruiloft kunnen op 1 plek worden gevierd. Van ceremonie, diner, kerkdienst tot receptie of feest. Bij mooi weer schuiven we de zijdeuren open, en betrekken we de tuin bij de locatie. Prachtige groene omgeving met verschillende fruitbomen. 

Trouwlocatie de Koestal

Oude grupstal met veel houten details 

Vroeger stonden hier de koeien, maar tegenwoordig is de stal een mooie, grote feestruimte. De Koestal sluit aan op de tuin, zodat het de bruiloft bij mooi weer ook gedeeltelijk buiten kan plaatsvinden.

Buiten trouwen onder de fruitbomen

Een unieke groene setting voor de ceremonie in onze binnentuin. Terwijl de daggasten al zitten te wachten, maak je via de zwarte poort jouw entree. Neem plaats onder de veranda aangrenzend aan onze Koestal. De trouwambtenaar zal hier plechtige gedeelte starten. Na het ja-woord gaan we proosten. 

Jouw speciale dag

Ontvang de gasten en heet ze welkom op jullie trouwdag.

De ceremonie vindt bij mooi weer plaats in de tuin of binnenplaats. Na de ceremonie wordt er geproost met een glas prosecco. Ook kan er getrouwd worden in de kerk van bijvoorbeeld het nabijgelegen Rumpts kerkje of Enspijk. Toepasselijk om bijvoorbeeld met onze huifkar hiernaartoe te rijden. 

Na het officiële gedeelte wordt er uitgebreid gegeten en gedronken. Maak ondertussen mooie foto’s bijvoorbeeld in de romantische hooi of op het nabijgelegen landgoed in Beesd of bij het kasteel en bos in Neerijnen.

Dineer met de daggasten in de leeftuin of kies voor warmte binnen bij de haard. Tijdens de uitgebreide barbecue wordt er gebakken op houtskool en is er bij het smaakvolle buffet voor ieder wat wils. Sluit de dag af met een receptie en/of feest in een van de landelijke feestruimtes.

We hebben door de jaren heen heel wat tips verzameld en met verschillende leveranciers samengewerkt voor de perfecte invulling van een bruiloft. Deze categorieën staan verzameld in een overzichtelijk lijstje. Voorbeelden hiervoor zijn plaatsen om te overnachten, bruidstaarten, muziek DJ’s en aankleding voor de grote dag. Bekijk de bruiloft tips op de volgende pagina:

Buiten trouwen

Het Boerengoed heeft bij iedere trouwlocatie een eigen buitenruimte. In de groene omgeving van op de boerderij, geeft dit een sfeervolle ambiance. Ook bij minder weer of regen kunnen we altijd uit de voeten. Zowel de huwelijksceremonie, diner, receptie als feest kunnen we buiten vieren. Met veel privacy is dit de unieke locatie voor een festivalbruiloft sfeer.  

Sfeerimpressie trouwen op het Boerengoed

Trouwlocatie de Hooimijt

Buitenfeest vieren onder de notenboom

De houten robuuste buitenbar met aaneengesloten tenten vormen de gezellige Hooimijt. Over het bruggetje, naast het water bereik je deze unieke groene oase. Perfect voor een intiem huwelijk buiten. 

Sfeerimpressie

Benieuwd naar een Sfeerimpressie van de trouwlocaties ? Bekijk ons Pinterest account!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat