Spareribsavond: Gevaarlijk smakelijke avond!

spareribsavond-kerst-sfeer

Kerst-editie Spareribsavond

De meest beruchte spareribs van omgeving Betuwe en ver daarbuiten! Kom genieten op deze speciale thema-avond waarop dé Boerengoed specialiteit centraal staat. 

De nieuwe datum van de spareribsavond is gepland op:
zondag 10 december van 16.30 – 21.30 uur. 

Onbeperkt genieten van een heerlijk BBQ buffet met spareribs, kippendij, salades, sauzen, stokbrood en een dessert na. Tijdens deze avond zamelen we geld in voor de Linda Foundation, waar onze collega Yara (finaliste van de Miss Teen of Gelderland 2024) zich voor inzet. 

Save the date: 10 december 2023

Spareribsavond met een speciaal feestelijk tintje 

Alle locaties op het Boerengoed worden extra versierd in winterse sferen. Lampjes, knapperend haardvuur en kaarsjes in overvloed. Voorgaande edities waren altijd snel uitverkocht. De ticketverkoop gaat binnenkort open. Houd onze pagina in de gaten en wacht niet te lang met het kopen van jouw toegangsbewijzen. 

Avondje onbeperkt genieten

Buffet dat rijkelijk wordt aangevuld met spareribs, kippendij, salades, friet, sauzen en drank

Voor de spareribsavond betaal je 1 vaste prijs van €45 per persoon. Eten, dessert en dranken zijn allemaal inclusief in de prijs. Van dit bedrag gaat €5,- naar het goede doel. We zamelen deze avond geld in voor de Linda Foundation. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. De Linda Foundation zet zich in om kinderen die lijden onder financiële problemen een steuntje in de rug te geven. Help je ook mee?

Yara Versluis

Finaliste Miss Teen 2024 / Beauty of Gelderland 2024

Onze collega Yara, finalist van de Miss Teen of Gelderland 2024, zamelt geld in voor de Linda Foundation. Deze enthousiaste dame draagt op deze manier een steentje bij voor minder armoede in Nederland. Al direct doneren? Dat kan via de onderstaande knop:

Spareribs voor thuis

Kun je niet wachten tot de spareribsavond? Geniet voor die tijd thuis al van de lekkerste spareribs. Bestel ze via onze webshop. De ingevroren ribs verwarm je gemakkelijk op de BBQ of in de oven. Bestel direct en kom de bestelling afhalen in Enspijk. 

VOLLEDIG UITVERKOCHT. NIET MEER MOGELIJK OM TICKETS TE KOPEN

Houd deze website pagina en onze sociale media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum voor de spareribsavond zal hier zsm worden gepubliceerd.

Sfeerimpressie

Benieuwd naar een Sfeerimpressie van onze locaties ? Bekijk ons Pinterest account!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat