Spareribsavond: Gevaarlijk smakelijke avond!

koestal-eten-samenkomen-spareribsavond

Nieuwe datum Spareribsavond is bekend!

De meest beruchte spareribs van omgeving Betuwe en ver daarbuiten! Kom genieten op deze speciale thema-avond waarop dé Boerengoed specialiteit centraal staat. 

De nieuwe datum van de spareribsavond is gepland op:

Vrijdag 22 maart van 17.00 – 22.00 uur

Onbeperkt genieten van een heerlijk BBQ buffet met spareribs, kippendij, salades, sauzen, stokbrood inclusief een dessert na. 

Save the date: 22 maart 2024

Spareribsavond: onbeperkt genieten van de lekkerste ribs

In de sfeervolle ruimtes op het Boerengoed komen we samen. Kaarsjes aan en een knapperend haardvuur. We maken er een gemoedelijk ontspannen sfeertje van met op de achtergrond muziek. 

Voorgaande edities waren altijd snel uitverkocht. De ticketverkoop gaat binnenkort open. Houd onze pagina in de gaten en wacht niet te lang met het kopen van jouw toegangsbewijzen!! 

Avondje onbeperkt genieten

Buffet dat rijkelijk wordt aangevuld met spareribs, kippendij, salades, friet, sauzen en drank

Voor de spareribsavond betaal je 1 vaste prijs van €42,50 per persoon. Eten, dessert en dranken zijn allemaal inclusief in de prijs. Schep zelf op vanaf het buffet en bij de BBQ staan de lekkerste rib(s) en kippendijen op je te wachten. Er wordt gebakken op houtskool. Hierdoor krijgt het vlees een heerlijke rokerige smaak.

Spareribs voor thuis

Kun je niet wachten tot de spareribsavond? Geniet voor die tijd thuis al van de lekkerste spareribs. Bestel ze via onze webshop. De ingevroren ribs verwarm je gemakkelijk op de BBQ of in de oven. Bestel direct en kom de bestelling afhalen in Enspijk. 

Sfeerimpressie

Offerte aanvragen
Arrangement op maat