Onbeperkte BBQ avond:
Gevaarlijk smakelijke avond!

bbq-buffet

Nieuwe datum onbeperkte BBQ avond

De uitgebreide BBQ met onder andere de meest beruchte spareribs van omgeving Betuwe en ver daarbuiten! Kom genieten op deze speciale thema-avond op Boerengoed. Deze spareribsavond heeft een zomerse twist, want op de BBQ bereiden we nog veel meer heerlijke gerookte stukken vlees.

De nieuwe datum van deze culinaire avond is gepland op:

Zondag 28 juli van 16.30 – 21.00 uur

Onbeperkt genieten van een heerlijk BBQ buffet met spareribs, kippendij, speklappen, kipsaté, worstjes, verschillende salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter inclusief een dessert na. Ook alle drankjes zijn inclusief in de prijs van €48.50 per persoon. (Kindertickets zijn een gereduceerd tarief) 

Save the date: 28 juli 2024

Spareribsavond met een twist: onbeperkt genieten van de lekkerste ribs

In de sfeervolle ruimtes op het Boerengoed komen we samen. Deze zomerse zondagmiddag gaan we lekker in de tuin en in de andere buitenruimtes zitten aan gezellige tafels. We maken er een gemoedelijk ontspannen sfeertje van met op de achtergrond muziek. 

Voorgaande edities waren altijd snel uitverkocht. Wacht niet te lang met het kopen van jouw toegangsbewijzen!! 

Avondje onbeperkt genieten

Buffet dat rijkelijk wordt aangevuld met BBQ gerookt vlees, salades, friet, sauzen, stokbrood en drank

Voor deze avond betaal je 1 vaste prijs van €48,50 per persoon. Eten, dessert en dranken zijn allemaal inclusief in de prijs. Schep zelf op vanaf het buffet en bij de BBQ staan onder andere de lekkerste rib(s) en kippendijen op je te wachten. Er wordt gebakken op houtskool. Hierdoor krijgt het vlees een heerlijke rokerige smaak.

Voor de kinderen zijn aparte toegangsbewijzen voor een gereduceerd tarief. Koop direct in onze webshop.  

Spareribs voor thuis

Kun je niet wachten tot de spareribsavond? Geniet voor die tijd thuis al van de lekkerste spareribs. Bestel ze via onze webshop. De ingevroren ribs verwarm je gemakkelijk op de BBQ of in de oven. Bestel direct en kom de bestelling afhalen in Enspijk. 

Sfeerimpressie

Offerte aanvragen
Arrangement op maat