Boerengoed Feest:
B(o)eregezellig feest beleven in Enspijk

Zeer geslaagde eerste editie afgelopen 4 feb. 2024

Op het Boerengoed houden we van een goed feest. In het nieuwe jaar willen we samen met jou weer samenkomen, vieren en dansen. We stellen het gehele Boerengoed open. 

Datum van het feest is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten en blijf op te hoogte. 

Op het centrale foodplein staan foodtrucks die zorgen voor de beste gerechten tijdens het feestvieren. 

Er zijn 3 verschillende podia met in iedere ruimte een andere muziekstijl vertegenwoordigd. Voor jong tot oud is er een muziekgenre vertegenwoordigd. Toegang is 18+. 

 

 

Betaalbaar dansen, borrelen en feestvieren

Reguliere ticketprijs is €15,- per persoon. Kom je met een groep? Koop dan een groepsticket* en krijg extra korting op de toegangsbewijzen.

In Enspijk weten we hoe we een goed feest moeten vieren. De juiste dranken en eten, goede muziek en gezellige sfeer. 

Verder betaal je slechts €2,50 voor de munten.  Zorg dat je dit feest niet mist! Samenkomen, feestvieren en genieten.

*groepsticket is voor toegang met 10 personen. 

Foodplein om de innerlijke honger te stillen

Tijdens het feestvieren moet en natuurlijk ook goed gegeten worden! Op het feestterrein zorgen we voor de beste selectie van foodtrucks. 

Uiteraard serveren we de beste BBQ gegrilde gerechten. Naast de welbekende spareribs kun je ook pizza’s eten, vers bereid direct uit de steenoven pizza op wielen. Of kies aan het snackkraam voor een heerlijke frituurde snack of friet. De Foodtrucks zorgen voor een echt festival sfeertje!

3 podia ieder eigen muziekstijl

Het Boerengoed feest is voor iedereen! Verschillende muziekstijlen zijn vertegenwoordigd. Van 80/90/00’s, Nederlandstalig/Top40 en elektronische/Techno/House muziek. Voor ieder wat wils. Kom met je (groot)ouders een (b)oergezellige middag beleven. De bar is altijd aangevuld met het beste Hertog Jan tapbier, wijnen en fris. 

Kom alvast in de feeststemming en download de Spotify lijst met de muziek die je kunt verwachten!

Persoonlijke tickets

Toegangsbewijs per persoon voor slechts €15,- per persoon. Gezellige dag uit vanaf 14.00 uur op zondag 4 februari. Een feest in de wintermaanden was nog nooit zo leuk! 

Groepsticket 10 personen

Neem jouw vriendengroep, familie, buren, kennissen, collega’s of team mee. Kom gezellig samen naar hét gezelligste feest van deze winter.

Feestgroep-enspijk

VOLLEDIG UITVERKOCHT. NIET MEER MOGELIJK OM TICKETS TE KOPEN

Houd deze website pagina en onze sociale media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum voor de spareribsavond zal hier zsm worden gepubliceerd.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat