Boerengoed Feest:
B(o)eregezellig feest beleven in Enspijk

Boerengoed-feest

Save the date: 4 februari 2024

Op het Boerengoed houden we van een goed feest. In het nieuwe jaar willen we samen met jou weer samenkomen, vieren en dansen. We stellen het gehele Boerengoed open. 

Datum van het feest is op zondag 4 februari van 14.00 tot 22.00 uur. Er zijn 3 verschillende podia met in iedere ruimte een andere muziekstijl vertegenwoordigd. Van 80’s/90’s/00’s, Nederlandstalig/Top40 tot elektronisch/House muziek. Kortom voor ieder wat wils. Toegang is 18+. 

Meedansen, borrelen en feestvieren

Reguliere ticketprijs is €15,- per persoon. Kom je met een groep? Koop dan een groepsticket* en krijg extra korting op de toegangsbewijzen.

In Enspijk weten we hoe we een goed feest moeten vieren. De juiste dranken en eten, goede muziek en gezellige sfeer. Zorg dus dat je dit feest niet mist! Samenkomen, feestvieren en genieten.

*groepsticket is voor toegang met 10 personen. 

3 podia ieder eigen muziekstijl

Het Boerengoed feest is voor iedereen! Verschillende muziekstijlen zijn vertegenwoordigd. Van 80/90/00’s, Nederlandstalig, Top40 en elektronische/House muziek. Voor ieder wat wils. Oergezellige middag waarbij we de bar aanvullen met het lekkerste tapbier, wijnen en fris. 

Persoonlijke tickets

Toegangsbewijs per persoon voor slechts €15,- per persoon. Gezellige dag uit vanaf 14.00 uur op zondag 4 februari. Een feest in de wintermaanden was nog nooit zo leuk! 

Groepsticket 10 personen

Neem jouw vriendengroep, familie, buren, kennissen, collega’s of team mee. Kom gezellig samen naar hét gezelligste feest van deze winter.

Feestgroep-enspijk

VOLLEDIG UITVERKOCHT. NIET MEER MOGELIJK OM TICKETS TE KOPEN

Houd deze website pagina en onze sociale media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum voor de spareribsavond zal hier zsm worden gepubliceerd.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat