De Hooimijt

Feestlocatie in een groene omgeving

De Hooimijt is een open buitenbar met een aaneengesloten spantent. De zijkanten kunnen aan twee kanten volledig open, waardoor de ruimte perfect aansluit op de tuin en het overdekte terras. Er ontstaat als het ware één grote buitenruimte met een sfeervolle overkapping. Ideaal voor een buitenbruiloft of buitenfeest met ongedwongen, gemoedelijke sfeer. De hints naar de boerderij kun je overal terugvinden. Sfeervolle details geven de locatie karakter. 

Zaalcapaciteit

Lunch/diner : 30 personen
Feestavond : 80 tot 120 personen

De Hooimijt is een open feestlocatie. Bij mooi weer zetten we de zijkanten open, en genieten we in deze groene oase. 

Midden in het groen

De feestlocatie heeft een eigen beschutte buitenruimte midden op het platteland. Hierdoor heeft deze locatie veel privacy. Onder de stretchtenten kun je aan lange houten tafels heerlijk dineren. 

Naast de Hooitmijt ligt een jeu de boulesbaan. Gasten kunnen hier gebruik van maken. Betreed de feestlocatie over het bruggetje. De locatie wordt gescheiden door een slootje. 

Robuuste houten elementen

De Hooimijt is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest. Met de tentdoeken is er altijd een schaduwplek te vinden op hete zomerdagen. Of zit je beschut voor een regenbui. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over. In de houten buitenbar zit een vaste tapinstallatie en proosten we graag tijdens een borrel. 

Landelijke sfeer

De vele houten elementen en de originele inrichting zorgen voor  een bijzondere sfeer. De landelijke elementen zijn overal te ontdekken. Daarnaast is er voor kinderen ook genoeg te beleven op de boerderij. Naast de skelters kunnen ze ook springen op de trampoline, ravotten in het hooi of voetballen in de pannakooi. 

Sfeerimpressie van de Hooimijt

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.