De Melkstal

Locatie De Melkstal

Feestlocatie de melkstal kan aan twee kanten volledig open, waardoor de ruimte perfect aansluit op de tuin en het terras. Er ontstaat als het ware één grote buitenruimte met een sfeervolle overkapping. Ideaal voor een buitenbruiloft of buitenfeest met ongedwongen, gemoedelijke sfeer. Bij een dansfeest veranderen we de inrichting. Centraal in de ruimte komt de dansvloer en naast de bar kan een DJ komen te staan. 

 

Bij slecht weer of ‘s avonds maken we de Melkstal in een handomdraai dicht. Hierdoor wordt de ruimte gezellig en intiem. De houtkachel kan dan ook eventueel gezellig aan.

Zaalcapaciteit

Lunch/diner : 50 personen
Feestavond : 70 personen
De melkstal en koestal kunnen met elkaar verbonden worden voor grote gezelschappen.
De complete ruimte is dan geschikt voor
220 personen.

Binnen en buiten

De Melkstal sluit aan op de beschutte tuin uit de wind. Onder de stretchtenten en in de tuin kun je heerlijk dineren. Als het weer het toelaat, kunnen de feestelijkheden daardoor ook gedeeltelijk buiten plaatsvinden. Naast de Melkstal ligt een jeu de boulesbaan, waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Een heerlijk lichte ruimte

De Melkstal is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest. Een heerlijke lichte ruimte waarvan we twee kanten open kunnen zetten. Zo loopt binnen en buiten in elkaar over en ontstaat er een gezellige, ongedwongen sfeer aan de aangrenzende binnentuin.

Een landelijke sfeer

Het interieur van de melkstal is warm en licht. Het vele hout en de originele inrichting zorgen voor een landelijke sfeer. Bij kouder weer zetten we de houtkachel aan en sluiten we de zijwanden. Hierdoor ontstaat er een intieme ruimte samen met de centrale bar. 

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.