Over Boerengoed

boerengoed-team

Van melkkoeien naar feestlocatie Boerengoed

Van oorsprong was het Boerengoed een melkveehouderij. In 2003 werd er naast het melken van de koeien, een boerengolfbaan aangelegd. Dit bleek een schot in de roos. De horeca in combinatie met de boerderij werd verder uitgebreid. Verschillende ruimten zijn de loop der jaren omgebouwd tot feestlocaties voor bruiloften, feesten, vergaderingen, workshops, arrangementen en een tal van andere activiteiten. Gastvrijheid staat op nummer 1, en samen met ons team zorgen we voor een fantastische dag op onze verbouwde boerderij. Wanneer het weer het toelaat, gaan we graag naar buiten en laten we het platteland graag ervaren aan onze gasten.

Boerengoed Enspijk

Een bijzondere combinatie

Fredie en Marion van Asch zijn de gastheer en gastvrouw van het Boerengoed in Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad ‘s-Hertogenbosch. De Brabantse gastvrijheid en link met de boerderij is blijven bestaan en maakt een sterk duo. Een bijzondere combinatie, net zoals het bedrijf.

Een ontspannen uitje voor iedereen

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima op de boerderij raken niet uitgekeken bij de verschillende dieren. Voeg daar een heerlijke barbecue of diner aan toe en álle gasten van jong tot oud gaan voldaan naar huis.’

Lekker buiten zijn

Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over

Er is op de boerderij genoeg ruimte om ook lekker buiten te eten en drinken. In de fraaie leeftuin of binnenplaats zit je heerlijk beschut in de zon maar uit de wind. Daarnaast is er ook een fraaie jeu de boulesbaan aangelegd. We heten je graag het gehele jaar rond van harte welkom !

Speelruimte

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestel en reuzetrampoline. Verder zijn de skelters ook altijd populair en vermaken de jonge gasten zich uitstekend in de ‘voetbalkooi’. Verder zijn er op de boerderij zijn genoeg dieren om te aaien! Na het spelen en ravotten in het hooi gaan de kinderen altijd voldaan naar huis. En als de kinderen zich kunnen vermaken, dan zijn de ouders ook tevreden.

Boerengoed Den Bosch

Onze tweede locatie

Naast feestlocatie Boerengoed Enspijk is in 2020 ook het pannenkoeken en grill restaurant in Den Bosch geopend. Met dit unieke landelijke concept en de magische spareribs verovert Boerengoed nu ook ‘s-Hertogenbosch!

Sfeerimpressie

Benieuwd naar een Sfeerimpressie van de trouwlocaties ? Bekijk ons Pinterest account!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat