Over Boerengoed

boerengoed-team

Van melkkoeien naar feestlocatie Boerengoed

Van oorsprong was het Boerengoed een melkveehouderij. In 2003 werd er naast het melken van de koeien, een boerengolfbaan aangelegd. Dit bleek een schot in de roos. De horeca in combinatie met de boerderij werd verder uitgebreid. Verschillende ruimten zijn de loop der jaren omgebouwd tot feestlocaties voor bruiloften, feesten, vergaderingen, workshops, arrangementen en een tal van andere activiteiten. Gastvrijheid staat op nummer 1, en samen met ons team zorgen we voor een fantastische dag op onze verbouwde boerderij. Wanneer het weer het toelaat, gaan we graag naar buiten en laten we het platteland graag ervaren aan onze gasten.

Veelgestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Boerengoed Enspijk

Een bijzondere combinatie

Fredie en Marion van Asch zijn de gastheer en gastvrouw van het Boerengoed in Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad ‘s-Hertogenbosch. De Brabantse gastvrijheid en link met de boerderij is blijven bestaan en maakt een sterk duo. Een bijzondere combinatie, net zoals het bedrijf.

Een ontspannen uitje voor iedereen

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima op de boerderij en raken niet uitgekeken bij de verschillende dieren. Voeg daar een heerlijke barbecue of diner aan toe en álle gasten van jong tot oud gaan voldaan naar huis.’

Lekker buiten zijn

Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over

Er is op de boerderij genoeg ruimte om ook lekker buiten te eten en drinken. In de fraaie leeftuin of binnenplaats zit je heerlijk beschut in de zon maar uit de wind. Daarnaast is er ook een fraaie jeu de boulesbaan aangelegd. We heten je graag het gehele jaar rond van harte welkom !

Eten, drinken & samenkomen

Unieke beleving op de boerderij tussen de weilanden

Op onze locaties middenin het Betuwse platteland maakt een dag op het Boerengoed uniek. Er is veel binnen- en buitenruimte waar gebruik van wordt gemaakt tijdens activiteiten, workshops en evenementen. Hierdoor is er voor ieder type gezelschap een geschikte ruimte dat naar wens wordt ingezet. Eten, drinken en samenkomen vormen de basis. 

Duurzaamheid

Groene stroom, lokale producten & investeren in de toekomst

Op ons bedrijf vinden we het belangrijk om bewust bezig te zijn met duurzaamheid binnen ons bedrijf. We leiden ieder jaar stagiairs op en hebben lange dienstverbanden met onze medewerkers. Verder maken we gebruik van producten zo veel mogelijk van lokale boeren. Verder is ons frituurvet zonder palmolie (zodat er geen tropisch regenwoud gekapt wordt voor dit productieproces) en wordt onze stroom opgewekt door maar liefst 70 zonnepanelen. 

Speelruimte

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestel en reuzetrampoline. Verder zijn de skelters ook altijd populair en vermaken de jonge gasten zich uitstekend in de ‘voetbalkooi’. Verder zijn er op de boerderij zijn genoeg dieren om te aaien! Na het spelen en ravotten in het hooi gaan de kinderen altijd voldaan naar huis. En als de kinderen zich kunnen vermaken, dan zijn de ouders ook tevreden.

Bereikbaarheid

Het Boerengoed is gelegen midden op het platteland. Er is veel ruimte om te parkeren, gratis voor de deur. Met het OV reis je af naar station Geldermalsen. Vanaf daar is het met een OV-fiets nog een half uurtje fietsen om onze locatie te bereiken aan de Hoevenseweg 5 in Enspijk. 

Voor grotere groepen is het ook mogelijk om onze huifkarren in te zetten als pendeldienst. Zo is het toch mogelijk om met het Openbaar Vervoer naar het Boerengoed te reizen. Vraag direct informatie aan of het voor jullie eventdatum nog beschikbaar is. 

Boerengoed Den Bosch

Onze tweede locatie

Naast feestlocatie Boerengoed Enspijk is in 2020 ook het pannenkoeken en grill restaurant in Den Bosch geopend. Met dit unieke landelijke concept en de magische spareribs verovert Boerengoed nu ook Brabant rondom ‘s-Hertogenbosch!

Sfeerimpressie

Benieuwd naar een Sfeerimpressie van de trouwlocaties ? Bekijk ons Pinterest account!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat