De Hooiberg

Locatie De Hooiberg

De Hooiberg is de perfecte locatie voor een lunch of diner. Maar ook een huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in deze intieme ruimte. De grote openslaande deuren leiden naar het terras met avondzon. Bij de overdekte veranda is een (overdekte) barbecue mogelijk.

Bij mooi weer kunnen alle activiteiten en feesten ook buiten plaatsvinden. Is het weer wat minder, dan verplaatsen we de feestelijkheden naar binnen. Voor extra sfeer en warmte, steken we ook graag de houtkachel aan.

Zaalcapaciteit

Lunch/diner : 65 personen
Feestavond : 90 personen
De hooiberg en de voerstel kunnen met elkaar verbonden worden voor grotere gezelschappen. De complete ruimte is dan geschikt voor 150 personen.

Gezellige intieme ruimte

De Hooiberg is een gezellige ronde ruimte; wat zorgt voor een ongedwongen, intieme sfeer. De verschillende hoge bartafels en lagere zitjes geven de ruimte een speels karakter. In de ruimte is een groot tv-scherm waar video’s, presentaties en sketches kunnen worden getoond. 

Zowel binnen als buiten

Naast de Hooiberg is een grote overdekte buitenruimte. Bij mooi weer openen we de grote deuren van de feestlocatie. Vanuit de buitenbar serveren we borrels. Op zwoele zomeravonden kunnen we onder de grote spantenten het feest vieren! 

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.