evenementlocatie-hooiberg-feestje-vieren

Veelgestelde vragen

Wanneer je een feestje, bruiloft, zakelijk evenement, familiedag of ander evenement viert dan is het logisch dat je hier wat vragen over hebt. We hebben de veelvoorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Deze vragen zijn per categorie en type evenement ingedeeld ingedeeld. 

Staat jouw specifieke vraag met antwoord er niet tussen? Laat dan een bericht achter in onderstaande formulier onderaan de pagina. We proberen deze altijd zo snel mogelijk te beantwoorden:

  • Locaties & Faciliteiten
  • Regels & Voorwaarden
  • Betalingen & Facturen

Locaties & Faciliteiten

In alle ruimtes is een beamerscherm of TV-projectie scherm aanwezig. Verder is er een bestaande muziekinstallatie met AUX/HDMI aansluiting. Zorg bij jouw gelegenheid zelf voor een laptop of iPad/telefoon met de juiste aansluiting. Echter is het niet mogelijk om voor een DJ of band over onze boxen muziek af te spelen. Onze materialen zijn hiervoor niet geschikt. Zorg hierbij zelf voor de juiste materialen. 

Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een minder-validetoilet. Echter zijn er wel wat lage drempels dus houdt hier wel rekening mee. 

Ja er is een vrij netwerkverbinding beschikbaar voor bezoekers. Vraag bij onze medewerkers naar het wachtwoord. 

Voor een gedeelte van onze buiten activiteiten kunnen we uitwijken naar onze overdekte ruimte. Zo kan het programma altijd doorgaan bij teambuilding spellen. Alleen bij boerengolf/voetgolf/discgolf is dit niet mogelijk. Dan is er altijd een plan B waarbij het gezelschap XXL-spellen binnen kunnen spelen. 

Nee wij zijn geen locatie met een eigen accommodatie om te slapen. Wel hebben we een uitgebreide lijst met tips voor hotels, campings en B&B’s samengesteld die je kan vinden op de volgende pagina: klik hier.

Ja ontzettend veel zelfs! Op de boerderij is er naast een speeltuin met trampoline met glijbaan en schommel ook nog een grote speelplaats in het hooi. Verder is er een springkussen en skelters. En vergeet ook de voetbalkooi niet. Kortom; onze locatie is zeer kindvriendelijk!

Ja alle locaties hebben een aparte verwarming, en bij erg koud weer zetten we daar nog extra heather verwarmingen bij. Hierdoor zorgen we dat je het nooit koud krijgt! Vraag desnoods bij onze medewerkers naar een extra deken of plaid. Heerlijk om naast de houtkachel te zitten voor diegene die het snel kouder krijgen. 

Ja bij elke feestlocatie zit een aaneengesloten buitenruimte met terras of veranda overkapping. Zodra het weer het toelaat gaan we graag lekker naar buiten toe. Meer informatie over onze landelijke locaties in het groen vind je hier. 

Nee helaas is er geen directe openbaar vervoer verbinding tot aan de Hoevenseweg 5 in Enspijk. Er is wel de mogelijkheid om op Station Geldermalsen een OV-fiets te huren en vanaf daar ongeveer 8 km te fietsen naar onze locaties. Meer informatie over bereikbaarheid vind je hier

Nee we hebben geen mogelijkheid tot het opladen van auto’s van bezoekers. In Vuren en in Zaltbommel zijn op 5 km afstand SuperCharge tankstations aan de snelwegen A15 en A2. 

We proberen bij een glutenvrij of vegetarisch menu zo goed als mogelijk rekening mee te houden. We zorgen voor een apart gebak en voldoende andere opties. Op de barbecue bakken onze BBQ’ers apart en zetten we de gerechten op een andere buffettafel, zodat deze niet verwisseld kunnen worden. Echter is het goed om te weten dat wij in onze bedrijfskeuken wel veel gebruik maken van producten met gluten. We doen onze uiterste best maar 100% glutenvrij (coeliakie) zijn wij niet. Sporen op de producten kunnen wel voorkomen. 

Verder zijn wij een boerderij en staan wij niet achter de levensovertuiging vegan, en strookt dit op tegen onze normen en waarden. Wij zijn dan misschien ook niet de geschikte locatie voor jouw “vegan” evenement. We hebben er geen problemen mee als je eigen eten meeneemt 🙂

Feestvieren: Regels & Voorwaarden

Dat is toegestaan, echter gaan we er wel vanuit dat daarbij de huidige inrichting in takt blijft. Het losschroeven van schilderijen en andere vaste inrichting is niet toegestaan. Ga eerst in overleg met onze medewerkers. 

Zorg ook dat je communiceert wanneer je komt versieren. Het is niet altijd mogelijk om dit al een dag vantevoren te doen, omdat er ook gezelschappen hiervoor in de ruimte kunnen zitten. 

Wij staan dit niet toe en wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven brengen wij €250,- extra schoonmaakkosten in rekening. Dit geldt ook voor sterretjes. Helaas zien we dat al het losse afval op en rond ons bedrijf belanden en wij willen voorkomen dat onze loslopende dieren hier ziek van worden. 

We zijn het gehele jaar rond geopend voor groepen. Ga daarbij eerst in overleg omdat het voor kan komen dat we ook bepaalde feestdagen gesloten zijn. 

Wil je een afspraak om onze locaties te bekijken en mogelijkheden te bespreken? Maak dan eerst een afspraak door ons te bellen of mail naar info@boerengoed.nl. 

Ja de trouwe viervoeters zijn toegestaan mits aangelijnd. Op onze landelijke boerderij locaties scharrelen verschillende dieren rond zoals de hangbuikzwijntjes Karbo & Naadje en kantoorhond Bobby. Het is dus van belang dat jouw hond wel in contact mag komen met andere dieren en ingeënt is.

Verder is het ook zeer belangrijk dat de ontlasting van de hond niet in het weiland beland. Honden kunnen namelijk dragers zijn van het zogeheten Neospora virus. Wanneer dit in het eten komt van de koeien dwz grasland, krijgen zij vroeggeboorten van de kalfjes. Dit willen we graag voorkomen 🙂 

Nadat een evenement definitief is geboekt, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Het betreden van onze locaties is geheel op eigen risico. Meer details vind je in het volgende bestand. 

Betalingen & Facturen

Wanneer je een feest bevestigd, doe je dit door 20% van de offerte aan te betalen. Uiterlijk 14 dagen voor het evenement betaal je nog eens 70%. Het resterende bedrag brengen we na het evenement in rekening dat binnen 14 dagen moet worden betaald. Lees alle algemene voorwaarden en rechtelijke termijnen en verbintenissen terug in onze onderstaande algemene voorwaarden. 

Beide betalingsmogelijkheden zijn toegestaan. Wil je een factuur ontvangen? Stuur dan een mailtje naar admin@boerengoed.nl

Staat jouw vraag niet in deze lijst?

Laat ons weten waar je naar opzoek bent. Wij gaan aan de slag deze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat