Unieke trouwlocatie in de Betuwe

Boerengoed Partyplanner

De partyplanner is een overzicht met de capaciteit van onze feestlocaties. Alle ruimtes zijn verbonden met een buiten ruimte zoals een veranda en/of tuin. Hierdoor kan een feest bij mooi weer gedeeltelijk buiten plaatsvinden. Het aantal personen in het schema is een grove inschatting.

De oude stallen en schuren van de boerderij zijn verbouwd. Elk heeft nog de zichtbare kenmerken van haar eerdere functie van boerenbedrijf. In de accessoires en inrichting zie je dus overal boerderij-elementen terug. Elke ruimte heeft een eigen sfeertje gekregen. Zo is er voor ieder type gezelschap een fijne ruimte beschikbaar. Onze locaties zijn op steenworp afstand van knooppunt Deil A2/A15 (centraal in Nederland, op 20 minuten afstand van grote steden Utrecht en Den Bosch). Met het OV is het mogelijk om vanaf station Geldermalsen een OV-fiets te pakken en 8 km te fietsen naar onze locatie. Er is helaas geen bushalte in de buurt. 

 Neem contact met ons op om de details te bespreken.

feestruimtes-aantallen-personen-capaciteit
eventlocatie-vogelvlucht-boerengoed-enspijk
usp-boerengoed-emoticons-tekens

Unieke locaties centraal in Nederland

Vier een (familie)feest, bruiloft, bedrijfsuitje of vergadering op de boerderij in de Betuwe. Met keuze uit verschillende locaties, is er voor ieder gezelschap een geschikte ruimte. Voeg daar lekkere hapjes en drankjes aan toe, en we verzorgen een onvergetelijke dag tot in de puntjes. We heten je het gehele jaar van harte welkom!

De Hooischuur

Feestzaal met hoge plafonds met veel lichtinval voor groter gezelschap

De hooischuur is met haar hoge plafond en grote raampartijen een heerlijke lichte ruimte. De oude balken, verschillende verhogingen en grote bar geven de ruimte een unieke sfeer. De ruimte kan uitgebreid worden met de overkapte buitenruimte van de Voerstal.

De Hooiberg

Een gezellige ronde ruimte, wat zorgt voor een ongedwongen, intieme sfeer.

De voormalige hooiberg is omgetoverd tot een sfeervolle feestruimte. De ronde vorm geeft de ruimte een intiem karakter en de locatie is dan ook zeer geschikt voor bruiloften en feesten.

De Melkstal

De Melkstal is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest.

Een heerlijke lichte ruimte waarvan twee kanten open gezet kunnen zetten. Zo loopt binnen en buiten in elkaar over. Hierdoor ontstaat er een gezellige, ongedwongen sfeer in combinatie met de fraaie beschutte tuin uit de wind.

De Koestal

Een ruime gezellige feestzaal met zowel zit- als dansruimte

Vroeger stonden in deze ruimte de koeien, maar tegenwoordig is de stal omgebouwd tot grote feestruimte. De Koestal sluit aan op de tuin, zodat het feest bij mooi weer ook gedeeltelijk buiten kan plaatsvinden. Maar ook bij slecht weer is de ruimte gezellig en steken we graag de houtkachel aan voor een intieme sfeer.

De Hooimijt

Feestlocatie gedeeltelijk buiten met houten details

De Hooimijt is een open buitenbar met een aaneengesloten spantent. De zijkanten kunnen aan twee kanten volledig open, waardoor de ruimte perfect aansluit op de tuin en het overdekte terras. Ideaal voor een buitenbruiloft of buitenfeest met ongedwongen, gemoedelijke sfeer.

Sfeerimpressie

Benieuwd naar een Sfeerimpressie van de trouwlocaties ? Bekijk ons Pinterest account!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.