Unieke eventlocatie Midden-Nederland]

Landelijke-eventlocatie

Bijzondere evenementenlocatie binnen én buiten

De unieke eventlocatie in Gelderland tussen Utrecht & Den Bosch. Goed bereikbaar centraal gelegen in Nederland naast verkeersknooppunt Deil A2/A15. Het Boerengoed deed vroeger dienst als melkveehouderij, maar inmiddels is de gehele boerderij verbouwd tot evenementenlocatie. In de stallen en schuren organiseren we het hele jaar rond vergaderingen, klantendagen en productpresentaties. Er is veel (geasfalteerde) ruimte op ons bedrijf en deze wordt vaak ingezet voor maatwerk evenementen zoals een rally. 

Op het bedrijf zijn een 4-tal locaties aanwezig ieder met een eigen buitenruimte. Deze ruimtes kunnen ook geschakeld worden met de binnenplaats en tuin. Hierdoor is het mogelijk om ons hele bedrijf te gebruiken voor een evenement tot wel 800 bezoekers. 

Maak tijdens het arrangement met collega’s gebruik van de presentatie mogelijkheden om de jaarcijfers te bespreken en prognoses door te nemen voor het nieuwe jaar. Of vier bijvoorbeeld een jubileumviering van het bedrijf. Audiovisionele apparatuur, microfoon, flip-overs en beamer zijn hiervoor aanwezig. Onze vergaderlocaties kleden we gezellig aan. Hierdoor ontstaat er een ongedwongen ontspannen sfeer tijdens de borrel, diner of bespreking. Eventueel is het mogelijk om na het plenaire gedeelte in break-out groepen teambuilding activiteiten te gaan doen. 

Bedrijfevenement, klantendag of personeelsfeest organiseren

De unieke landelijke locaties vormen de perfecte locatie voor een groot evenement. De centrale ligging in Nederland maakt het uitermate geschikt voor bedrijven met vestigingen door heel Nederland. Op de naastgelegen parkeerplaats parkeer je de auto gratis. Er is veel mogelijk op het gebied van eten en drinken. Lunch, Diner met buffet of BBQ. Neem een kijkje tussen de opties online:

Sfeerimpressie eventlocatie

Bijzonder evement organiseren voor jouw bedrijf, stichting of andere organisatie? Maak gebruik van de gehele (of gedeelte) van de boerderij als eventlocatie! Hierbij kan er een gehele festival sfeer opgezet worden met gebruik van foodtrucks, pizzakar, BBQ’s en (buiten)barren. Bekijk de video voor een impressie van de mogelijkheden. 

eventlocatie-vogelvlucht-boerengoed-enspijk

Ongedwongen sfeer in een inspirerende omgeving

Het Boerengoed ligt middenin het wijdse Betuwse platteland. De verbouwde stallen en schuren op de boerderij zijn unieke locaties voor een evenement. Omringd door groen, krijg je een ontspannen sfeer. De boerderij is nog overal te herkennen in de afwerking en inrichting. Zo gebruiken we oude drinkbakken als lampen, en gebruiken we de melkbussen als krukken aan de bar. 

De gehele boerderij is eventlocatie en ook rondom op het grote asfalt plein, parkeerplaats en landerijen kunnen betrokken worden bij een evenement. Gehele sfeerimpressie van onze 5 verschillende locaties ruimtes vind je onderstaand:

Deze bedrijven gingen je voor:

/5
Genoten!

Mooie teamdag gehad met stichting Ontmoeting. Zelfs in de regen goed verzorgd met heaters, onderdak onder de grote tent en een vlot team met snelle service en bediening. Afsluitende bbq was een succes. Genoten!

Teamdag

verhoef elektrotechniek-logo
/5
Gezellige locatie; goed geregeld

Super goed geregeld en een hele gezellige locatie. Een geslaagde avond met leuke bediening en lekkere hapjes.

Teamuitje

Bam infra logo
/5
Wij komen zeker nog eens langs!

We hebben hier onze Nieuwjaars- en jubilarissenbijeenkomst gehouden. Heerlijk gegeten met al onze collega’s en jubilarissen met familie. Met dank aan het aanwezige personeel onder leiding van gastvrouw Bets, goud waard! Wij komen zeker nog eens terug!

Bedrijfsevenement

/5
Denken met je mee

Goed verzorgde avond gehad met de collega’s van Hoorexpert. Gastvrij, en een heerlijke bbq. Doordat het erg koud was een warme plek gekregen in een andere ruimte, was geen probleem…top service!Dank voor de fijne ontvangst.

Bedrijfsuitje

fairtrade original logo
5/5
Aanrader voor een teamuitje!

Op een stormachtige donderdagmiddag, 2 november jl, hadden we ons afdelingsuitje van Fairtrade Original. We hebben enorm genoten, goed gegeten en heerlijk gelachen.Alles was tot in de puntjes verzorgd, de ontvangst, de drankjes, de hapjes, de bbq, echt top!De activiteiten waren superleuk en afwisselend, we hebben vreselijk gelachen, we werden uitgedaagd om goed samen te […]

Bedrijfsuitje

Teambuilding activiteiten: werken aan groepsverband tijdens sport en spel

Op onze verbouwde boerderij is veel ruimte voor de activiteiten. We gaan graag naar buiten voor de sportieve spellen in het weiland. Maar mocht het weer toch tegenvallen is er altijd een plan B. Door de overdekte activiteitenruimtes kan de activiteit altijd doorgaan. Teambuilding en plezier staan hierbij altijd centraal.  

Boerengolf, Voetgolf
of Discgolf

Het wijdse platteland is de green voor het golfspel. Leg met het team in zo in mogelijk slagen het parcours af. Gezellige buitenactiviteit om samen te spelen. 

teambuilding-boerengolf-klompengolf-activiteit

Boogschieten, luchtbuks schieten of Try-shooting

Schiet activiteiten waarbij je recht op je doel af moet gaan. Bij try-shooting komt er een 3-tal schietoefeningen aan bod: Luchtbuks-, blaaspijp- en boogschieten.

booschieten-workshop-overdekte-activiteit

Plattelands teambuilding

Bij de teambuilding activiteiten staat de juiste samenwerking centraal. Tijdens de activiteiten komen verschillende puzzel opdrachten voorbij. 

samenwerken-teambuilding-actief-uitje-

Ludieke Bingo

The King of Bingo verzorgd tijdens een hilarische programma het welbekende kansspel. Tijdens het draaien komt er veel muziek en wellicht een karaoke solo voorbij. 

Expeditie Boerengoed activiteiten

Ga de strijd aan in teams tegen elkaar. De verschillende onderdelen zijn geïnspireerd op het gelijkname tv-programma Expeditie Robinson. 

vuur-maken-expeditie-boerengoed

Quiz activiteit

Handen bij de knoppen! Beantwoord de vragen (soms met een pikant randje) als eerste team. Verdien punten en ga met de winst naar huis. 

prijsuitreiking-quiz

Plan een vrijblijvend bedrijfsbezoek in

Laat ons weten waar je naar opzoek bent. Wij nemen zo snel mogelijk contact op, en maken graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat