Spareribsavond reserveren &
Spareribs bestellen

Boerengoed Specialiteit: Spareribs

De lekkerste spareribs koop je bij Boerengoed. Deze specialiteit is gevaarlijk lekker. Warm de ribs met speciale laksaus zelf thuis op. Je krijgt altijd een instructie bij de ribs. De spareribs hoef je alleen warm te maken in de oven of op de BBQ. 

Wil je thuis verder aan de slag met de barbecue, maar mist je nog de specifieke kennis en kunde? Kom dan een van de BBQ workshops volgen in Enspijk. Grillen kent voor jou geen geheimen meer na deze cursus geleid door pitmaster Jeroen Hazebroek. Reserveer een eigen datum voor een workshop vanaf 10 personen.  

Ook staat er weer een nieuwe spareribsavond gepland op 29 september 2023. Koop nu direct toegangsbewijzen in onze webshop. Scroll hiervoor naar beneden op deze pagina. Bestel losse tickets voor 1 persoon of een groepsticket voor 10 personen. 

Boerengoed Webshop

Toont alle 5 resultaten

Hoe Boerengoed Gelderland verovert met de lekkerste spareribs

De enige echte Boerengoed specialiteit. Heerlijk gegaard op de barbecue voor een rokerige smaak. Met de speciale laksaus onweerstaanbaar lekker. Het vlees valt van het bot van de ribs af en smelt vervolgens op je tong. Je bereid de spareribs eenvoudig thuis in de oven op de barbecue. Haal de ribs af bij het Boerengoed. Je krijgt bij je bestelling altijd een uitgebreide bereidingswijze en speciale laksaus geleverd. Lekkerste spareribs uit West-Betuwe en de wijde verdere omtrek. 

Offerte aanvragen
Arrangement op maat