banner.jpg
Huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Kom trouwen bij ons op de boerderij in de Betuwe! Op onze fraai gelegen unieke trouwlocatie zijn er verschillende sfeervolle ruimtes. Iedere ruimte heeft een geheel eigen charme. Zo is er voor ieder gezelschap een geschikte locatie. Of je nou kiest voor een kleinere intieme trouwlocatie of voor een groot feest met veel gasten. Met lekkere hapjes en drankjes en gezellige muziek verzorgen we jouw speciale feestdag tot in de puntjes.

Bekijk het arrangement

Trouwlocatie de Hooischuur


Hoge lichte ruimte voor een groot gezelschap

Dineer met de bruiloftsgasten in de sfeervolle Hooischuur. De grote zaal heeft genoeg ruimte om samen met de daggasten te eten. Bij mooi weer kan de naastgelegen overkapping van de Voerstal bij betrokken worden. Hierdoor lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Meer weten

De hooischuur

De Hooischuur heeft een verhoging dat gebruikt kan worden als podium. Het grote beamerscherm kan daarbij gebruikt worden voor leuke verrassingen tijdens de feestavond.  ‘s Avonds kunnen alle stoelen en tafels optioneel aan de kant. Zodat er gedanst kan worden op de dansvloer.

Trouwlocatie de Hooiberg


Een gezellige ronde ruimte, wat zorgt voor een ongedwongen, intieme sfeer.

De voormalige hooiberg is omgetoverd tot een sfeervolle feestruimte. De ronde vorm geeft de ruimte een intiem karakter en de locatie is dan ook zeer geschikt voor bruiloften en feesten.

Meer weten

Bruiloft in landelijke sfeer

De verschillende locaties op het Boerengoed hebben allemaal een geheel unieke landelijke sfeer. Elke ruimte kan met buiten gecombineerd worden. De sfeervolle details op feestlocaties elk met een knipoog naar de boerderij. Doordat er verschillende ruimtes beschikbaar zijn, kan jullie speciale dag geheel op 1 locatie plaatsvinden: van ceremonie, tot en met diner en feestavond. 

Verder is het Boerengoed centraal gelegen in Nederland.  Bruiloftsgasten uit alle windstreken van Nederland zijn binnen het uur op locatie vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

De Melkstal is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest.

Trouwlocatie de Melkstal


De Melkstal is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest.


Een heerlijke lichte ruimte waarvan we twee kanten open kunnen zetten. Zo loopt binnen en buiten in elkaar over en ontstaat er een gezellige, ongedwongen sfeer.

Meer weten

Jouw speciale dag

Ontvang de gasten en heet ze welkom op jullie trouwdag.

De ceremonie vindt bij mooi weer plaats in de tuin, of in de intieme ruimtes van de Hooiberg of Melkstal. Na de ceremonie wordt er geproost met een glas prosecco. Ook kan er getrouwd worden in de kerk van bijvoorbeeld het nabijgelegen Rumpts kerkje of Enspijk.

Na het officiële gedeelte wordt er uitgebreid gegeten en gedronken. Maak ondertussen mooie foto’s bijvoorbeeld in de romantische hooiberg of op het nabijgelegen landgoed in Beesd of bij het kasteel en bos in Neerijnen.

Dineer met de daggasten in de leeftuin of kies voor warmte binnen bij de haard. Tijdens de uitgebreide barbecue wordt er gebakken op houtskool en is er bij het smaakvolle buffet voor ieder wat wils. Sluit de dag af met een receptie en/of feest in de Hooischuur, Hooiberg of Koestal.

Trouwlocatie de Koestal


‘s Avonds verhuizen we voor het feest naar de Koestal.

Vroeger stonden hier de koeien, maar tegenwoordig is de stal een mooie, grote feestruimte. De Koestal sluit aan op de tuin, zodat het feest bij mooi weer ook gedeeltelijk buiten kan plaatsvinden.

Meer weten

Sfeerimpressie?


Benieuwd naar een Sfeerimpressie van de trouwlocaties ? Bekijk ons Pinterest account!

Boerengoed Enspijk Pinterest

Mijn Winkeltas

Je winkeltas is nog leeg.