Jeroens' Open Vuur & Braai
Boek nu je tickets voor 3 mei!

Pop-up restaurant in samenwerking met Jeroen Hazebroek

Unieke restaurant beleving: eerste editie van het Pop-up restaurant bij Boerengoed waarbij BBQ-goeroe Jeroen Hazebroek het menu bereidt.

Er wordt een ouderwets ‘fikkie gestookt’. Geniet van het 4-gangen verrassingsmenu bereid met de allerbeste ingrediënten op de Afrikaanse Braai en Open Vuur. Alle consumpties zijn inclusief in de prijs zowel eten als drinken. 

Het voorbeeldmenu op dit moment bestaat uit*: 

  • Bij binnenkomst: Mini Smashburger van de Ofyr met Emmentaler
  • Brood uit de houtoven met zoute boter op tafel
  • Kippendij piri piri van de braai met spicy bloemkool
  • Crispy varkensbuik op een tarwe-noedel met wasabi mayo
  • Rollade van liesstuk met zoete aardappelfrites
  • Warm dessert uit de braailade

*Let op: het menu kan nog wijzigen, afhankelijk van beschikbaarheid van de kwaliteitsproducten. 

De avond is onder leiding van de zeer ervaren barbecueër Jeroen Hazebroek, die meerdere BBQ-boeken schreef en al tientallen jaren BBQ-workshops geeft.

Datum: 3 mei van 18.00 – 22.00 uur

Let op: zeer beperkt aantal tickets beschikbaar!! Wacht dus niet te lang met het boeken van jouw tickets. 

Jeroen Hazebroek: BBQ-goeroe

Kijk van begin tot eind mee met de bereiding van het menu

Jeroen geeft al tientallen jaren BBQ-workshops en is een bekende in de barbecue wereld. Hij schreef een dozijn BBQ-boeken en heeft veel ervaring in de keuken als kok. Zijn kennis over het roken, grillen en koken en zal dit tijdens de avond ook delen. Kijk letterlijk mee over zijn schouders en proef hoe het 4-gangen verrassingsmenu tot stand komt.

 

Terug naar de basis

Braai: ouderwets fikkie stoken op open vuur. Rokerige smaken in combinatie met top ingrediënten.

Het wordt een bijzonder spectaculaire Braai-avond waarbij je aanschuift aan de lange tafels met de andere gasten. Geen high-tech apparatuur maar de basis elementen old school gebruiken. Vuur maken in een gat in de grond, in een vuurschaal, een braai of vuurring. Met de juiste accessoires en goed hout worden heerlijke gerookte gerechten bereid. Ook verschillende acessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters komen langs deze avond.

Unieke buitenlocatie: de Hooimijt

Tussen het groen midden op het platteland. 

Het pop-up restaurant wordt ingericht bij de Hooimijt. Deze gedeeltelijk buiten locatie is een combinatie van een buitenbar met grove houtbouw en aangrenzende tent. Ideaal om hier te gaan barbecueën en vuur maken. 

In de ruimte is een lange tafel, waaraan iedereen een plekje krijgt. Zo zit je gezellig met alle andere gasten aan tafel, en serveert Jeroen’ aan tafel op planken de heerlijke gerechten direct van de Grill of vuur. Unieke restaurant beleving gegarandeerd! 

VOLLEDIG UITVERKOCHT. NIET MEER MOGELIJK OM TICKETS TE KOPEN

Houd deze website pagina en onze sociale media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum voor de spareribsavond zal hier zsm worden gepubliceerd.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat