Bij Boerengoed vinden we het belangrijk om rekening te houden met de verschillende wensen en dieetbeperkingen van onze gasten. We doen ons best om iedereen een heerlijke en zorgeloze ervaring te bieden. Hieronder leggen we uit hoe we omgaan met diverse dieetwensen en allergenen:
· Gluten- en allergenen vrij eten: We proberen, bijvoorbeeld bij een glutenvrij menu, zo goed mogelijk rekening te houden met allergieën. We zorgen voor apart gebak en bieden bij het diner aangepaste opties. Op de barbecue bakken onze BBQ’ers apart en presenteren we deze gerechten op een andere buffettafel om verwisseling te voorkomen. Het is echter belangrijk om te weten dat onze bedrijfskeuken niet allergenen-vrij is. Hoewel we uiterste zorg en aandacht besteden aan het vermijden van kruisbesmetting, kunnen we niet garanderen dat onze gerechten volledig allergenen vrij zijn. Sporen van gluten en andere allergenen kunnen in onze producten voorkomen.
· Halal: We werken samen met een halal-gecertificeerde leverancier en kunnen hier goed op inspelen, mits we van tevoren weten dat dit gewenst is. We bakken halal-gerechten op een aparte bakplaat om kruisbesmetting te voorkomen.
· Vegetarisch: Voor vegetarische opties zorgen we voor een smakelijk en gevarieerd aanbod. We bieden een aantal vegetarische gerechten die passen binnen verschillende dieetwensen en voorkeuren.
· Vegan: Als voormalig melkveehouderij zijn we trots op onze oorsprong en de zorg die we altijd met liefde aan onze dieren hebben besteed. Voor ons is het belangrijk om de natuur en alles wat zij ons biedt te respecteren. Onze overtuiging is dat wat de natuur ons geeft, niet verkeerd kan zijn.
Daarom bieden wij geen veganistisch menu aan en staan wij niet achter de veganistische levensovertuiging. Je bent echter vrij om je eigen veganistische eten mee te nemen.
Voor vragen of specifieke verzoeken kun je altijd contact met ons opnemen!