Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie
Unieke locatie Midden-Nederland

winter-gelderland-sneeuw

Locatie voor de kerst- en nieuwjaarsborrel

Zoek niet verder voor een unieke locatie voor de eindejaarsborrel. Centraal in Nederland in Gelderland verzorgen we op onze verbouwde boerderij graag de jaarafsluiting voor o.a. bedrijven. Maak tijdens het arrangement met collega’s gebruik van de presentatie mogelijkheden om de jaarcijfers te bespreken en prognoses door te nemen voor het nieuwe jaar. Audiovisionele apparatuur, microfoon, flip-overs en beamer zijn hiervoor aanwezig. Onze vergaderlocaties versieren we met gezellige aankleding zoals extra lampjes en verschillende kerstbomen. Hierdoor ontstaat er een ongedwongen ontspannen sfeer tijdens de borrel.

Feestelijke borrel

Locatie voor de kerstborrel, oudjaars of nieuwjaars receptie. We starten met glühwein en warme chocomel met slagroom. Warm welkom op het platteland in Gelderland vlakbij de A2/A15. We steken de kachel gezellig aan. Lekker borrelen aan de bar en we serveren verschillende hapjes uit. 

Uitgebreid eten: Winter BBQ of Stamppotten buffet

Je kunt er ook voor kiezen om met het gezelschap niet alleen te borrelen maar ook uitgebreid te eten. Er zijn voor het diner verschillende keuzes in buffetvorm. Geniet bijvoorbeeld van de barbecue van heerlijk gerookt vlees en groentes. Of kies voor een winterse maaltijd met Hollandse stamppotten met hutspot en boerenkool. 

Uitgeserveerde hapjes tijdens een walking dinner

Vul de borrel tijdens een receptie of winteruitje aan. Naast de dranken serveren verschillende hapjes uit. Hierdoor ontstaat er een ontspannen, ongedwongen sfeer. Voorbeelden van de uitgeserveerde gerechten: 

– Verschillende smaken flammkuchen (vis, vlees en vega)
– Mini broodjes bitterbal met truffelsaus
– Ambachtelijk boerenfriet in een puntzak
– Gemarineerde mals stukje kippendij 

Teambuilding activiteiten in de Wintermaanden

Op het Boerengoed zijn een overdekte activiteitenruimtes. In de herfst- en wintermaanden bij regen en sneeuw kan de activiteit dus altijd doorgaan. We zorgen voor een goed verlichte ruimte zodat we ook in de avonduren een activiteit kunnen spelen. Teambuilding en plezier staan hierbij altijd centraal.  

XXL binnenspelen incl. curling

Speel met het gezelschap verschillende oud-Hollandse spellen zoals Jenga en Mikado. Ook is er een curlingbaan die past bij het winterse programma. 

winterse-activiteiten

Boogschieten, luchtbuks schieten of Try-shooting

Schiet activiteiten waarbij je recht op je doel af moet gaan. Bij try-shooting komt er een 3-tal schietoefeningen aan bod: Luchtbuks-, blaaspijp- en boogschieten.

booschieten-workshop-overdekte-activiteit

Expeditie Boerengoed activiteiten

Ga de strijd aan in teams tegen elkaar. De verschillende onderdelen zijn geïnspireerd op het gelijkname tv-programma Expeditie Robinson. 

vuur-maken-expeditie-boerengoed

Ludieke Bingo

The King of Bingo verzorgd tijdens een hilarische programma het welbekende kansspel. Tijdens het draaien komt er veel muziek en wellicht een karaoke solo voorbij. 

Plattelands teambuilding

Bij de teambuilding activiteiten staat de juiste samenwerking centraal. Tijdens de activiteiten komen verschillende puzzel opdrachten voorbij. 

samenwerken-teambuilding-actief-uitje-

Quiz activiteit

Handen bij de knoppen! Beantwoord de vragen (soms met een pikant randje) als eerste team. Verdien punten en ga met de winst naar huis. 

prijsuitreiking-quiz

VOLLEDIG UITVERKOCHT. NIET MEER MOGELIJK OM TICKETS TE KOPEN

Houd deze website pagina en onze sociale media kanalen in de gaten. Een nieuwe datum voor de spareribsavond zal hier zsm worden gepubliceerd.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat