Pop-up restaurant diner voor jouw gezelschap
In één van de sfeervolle feestlocaties op ons bedrijf, richten we ruimte in. Jeroen Hazebroek gaat met seizoensproducten een heerlijk 4-gangen diner bereiden. Daarbij gaat hij terug naar de basis. Koken op vuur met hout en kolen. Tijdens de Braai-avond wordt ervoor gezorgd dat het aan niets onbreekt. Onbeperkte dranken zijn inclusief in de prijs. Jeroen gaat graag in gesprek om het menu samen te stellen met gebruik van seizoensproducten.
BBQ-goeroe Jeroen Hazebroek: Jouw privéchef
Jeroen geeft al tientallen jaren BBQ-workshops en is een bekende in de barbecue wereld. Hij schreef een dozijn BBQ-boeken en heeft veel ervaring in de keuken als kok. Zijn kennis over het roken, grillen en koken en zal dit tijdens de avond ook delen. Kijk letterlijk mee over zijn schouders en proef hoe het 4-gangen verrassingsmenu tot stand komt. Daarbij maakt hij gebruik van producten van het seizoen. Hierin komen er zowel vis, vlees als groenten gerechtjes aan bod. Daarbij is er veel creatieve vrijheid voor Jeroen, én houdt hij uiteraard rekening met dieetwensen / aangepaste vegetarisch, halal of glutenvrij menu. Geef dit wel vantevoren duidelijk door. Hij gaat graag samen met u in gesprek, welke voorkeuren de groep heeft.
Terug naar de basis: koken op vuur
Tijdens de Braai restaurant avond wordt er ouderwets fikkie gestookt op open vuur. Rokerige smaken in combinatie met top ingrediënten.
Het bijzondere spectaculaire Braai-avond in een ongedwongen sfeer. Geen high-tech apparatuur maar de basis elementen old school gebruiken. Vuur maken in een vuurschaal, een braai of vuurring. Met de juiste accessoires en goed hout worden heerlijke gerookte gerechten bereid. Ook verschillende BBQ accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters komen langs deze avond.