Over Boerengoed

team-boerengoed-over-ons

Over Boerengoed Enspijk

Ons team

Het Boerengoed team bestaat uit enthousiastelingen die graag met een lach jouw dag onvergetelijk maken. Veel jongens en meiden uit de buurt leren bij ons wat gastvrijheid inhoud. Andere medewerkers hebben al vele jaren ervaring en weten precies wat er nodig is voor een geslaagde dag. Kom je ook een onbezorgde dag ervaren samen met ons hechte team? 

Het gezicht van Boerengoed

Fredie en Marion van Asch

We leggen onze gasten graag in de watten. Volledig ontzorgt worden tijdens een dag op het Betuwse platteland. Met ruim 20 jaar ervaring in het vieren van feestjes en uitjes weten wij exact wat daarvoor nodig is. 

Maar dit doen wij uiteraard niet alleen! We stellen ons team graag aan je voor:

Marion van Asch - van Loon

Eigenaresse 
Marion is opgegroeid in Den Bosch en heeft de Brabantse gezelligheid meegenomen naar ‘boven de rivieren’. Gastvrijheid is haar met de paplepel ingegoten. Ze weet exact hoe ze met haar vrolijheid en charme het de gasten naar hun wens kan maken.

Fredie van Asch

Eigenaar

Fredie is geboren op het Boerengoed en runde vroeger samen met zijn ouders de boerderij. Nadat hij de tak met de boerengolf startte samen met zijn vrouw Marion wisten ze het zeker: Wij gaan verder met de Horeca! Fredie is ontzettend creatief en bedenkt graag nieuwe concepten, of staat graag achter de BBQ te grillen. 

Ferry van Asch

Personeel & Planning

Ferry is opgegroeid op het Boerengoed runt samen met zijn ouders de feest- en trouwlocaties. Zijn taken bestaan vooral uit het maken van planningen en offertes. Hij zorgt voor een goed team op ieder feest waarbij de planning op rolletjes loopt. Maar op de vloer zelf werkt hij ook nog altijd graag mee!

Anne-Marie Heemskerk

Administratie & Facturatie

Anne-Marie verwerkt de aanvragen en verstuurd je graag een offerte op maat. Heb je een vraag of opmerking over de invulling van een feest of arrangement? Stuur dan gerust een mail naar info@boerengoed.nl

Lilian Verkou

Rondleidingen & Bestellingen

Lilian is een boerendochter en woont ook in het Enspijkse veld. Ze verwelkomt je graag voor een rondleiding over onze feestlocatie. Zij zal met jou de mogelijkheden bespreken voor een bruiloft of feestje. Maak een afspraak en stuur ons een mailtje! 

Annemarie van der Hoog

Marketing & PR

Annemarie zorgt ervoor dat de website en sociale media kanalen up-to-date zijn. Mooie foto’s en video’s van ons bedrijf zijn altijd meer dan welkom. Wil je deze met ons delen? Stuur ze dan naar marketing@boerengoed.nl

Bets van der Hoog

Floormanager Dag

Bets heeft heel veel ervaring als leidinggevende op onder andere bruiloften. Zij staat in nauw contact met de ceremoniemeester(s) en kan snel schakelen wanneer dat nodig is. 

Jikke Wijbenga

Housekeeping manager

Jikke werkt achter de schermen op ons bedrijf en zorgt ervoor dat al onze feestlocaties er altijd tip-top uitzien. Versieren van onze locaties mag, maar zorg ervoor dat het netjes is na een feestje. 

Bianka Kastein

Floormanager Avond

Bianka is vaak te vinden op de avondfeesten. Ze zorgt dat de glazen altijd gevuld zijn, en iedereen geniet van borrelhapjes. Een klein dansje meewagen is ze zeker niet vies van!

Bianka-Kastijn-Gastvrouw-Boerengoed-Enspijk

Leidinggevenden

Samen zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Tijdens ieder feest of uitje is er een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kan. Niets is ons te gek, en we denken graag met je mee!  

V.l.n.r.: Maxim, Lynn, Lisa, Jeanine, Rosanne, Lieke, Demi, Daan, Emma H, Nikki, Glenn en Emma S. 
(niet op de foto: Dominique en Thérèse) 

Ook onderdeel worden van ons team?

We zijn altijd op zoek naar versterking!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat