Over Boerengoed

team-boerengoed-over-ons

Over Boerengoed Enspijk

Ons team

Het Boerengoed team bestaat uit enthouasiastelingen die graag met een lach jouw dag onvergetelijk maken. Veel jongens en meiden uit de buurt leren bij ons wat gastvrijheid inhoud. Andere medewerkers hebben al vele jaren ervaring en weten precies wat er nodig is voor een geslaagde dag. Kom je ook een onbezorgde dag ervaren samen met ons hechte team? 

Het gezicht van Boerengoed

Fredie en Marion van Asch

We leggen onze gasten graag in de watten. Volledig ontzorgt worden tijdens een dag op het Betuwse platteland. Met ruim 20 jaar ervaring in het vieren van feestjes en uitjes weten wij exact wat daarvoor nodig is. 

Maar dit doen wij uiteraard niet alleen! We stellen ons team graag aan je voor:

Anne-Marie Heemskerk

Administratie & Facturatie

Anne-Marie verwerkt de aanvragen en verstuurd je graag een offerte op maat. Heb je een vraag of opmerking over de invulling van een feest of arrangement? Stuur dan gerust een mail naar info@boerengoed.nl

Ferry van Asch

Personeel & Planning

Ferry is opgegroeid op het Boerengoed en weet alles over de feestlocaties en mogelijkheden binnen het bedrijf. Hij zorgt voor een goed team op ieder feest waarbij de planning op rolletjes loopt.

Annemarie van der Hoog

Marketing & PR

Annemarie zorgt ervoor dat de website en sociale media kanalen up-to-date zijn. Mooie foto’s en video’s van ons bedrijf zijn altijd meer dan welkom. Wil je deze met ons delen? Stuur ze dan naar marketing@boerengoed.nl

Bets van der Hoog

Floormanager Dag
Tijdens een huwelijk of feest zorgt Bets dat alles op rolletjes verloopt. Ze staat nauw in contact met jouw ceremoniemeesters en weet als geen ander wat er nodig is voor de mooiste dag van je leven.

Jikke Wijbenga

Housekeeping manager
Jikke werkt achter de schermen op ons bedrijf en zorgt ervoor dat al onze feestlocaties er altijd tip-top uitzien. Versieren van onze locaties mag, maar zorg ervoor dat het netjes is na een feestje. 

Bianka Kastein

Floormanager Avond
Bianka is vaak te vinden op de avondfeesten. Ze zorgt dat de glazen altijd gevuld zijn, en iedereen geniet van borrelhapjes. Een klein dansje meewagen is ze zeker niet vies van!

Bianka-Kastijn-Gastvrouw-Boerengoed-Enspijk

Leidinggevenden

Samen zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Tijdens ieder feest of uitje is er een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kan. Niets is ons te gek, en we denken graag met je mee!  

V.l.n.r.: Maxim, Lynn, Lisa, Jeanine, Rosanne, Lieke, Demi, Daan, Emma H, Nikki, Glenn en Emma S. 
(niet op de foto: Dominique en Thérèse) 

Ook onderdeel worden van ons team?

We zijn altijd op zoek naar versterking!

Offerte aanvragen
Arrangement op maat