Over boerengoed

Van melkkoeien naar boerengolf

Van oorsprong was de boerderij een melkveehouderij. In 2009 is een deel van het bedrijf omgebouwd tot opfokbedrijf. Samen met de boerderij is dit een leuke combinatie. Fredie: ‘Als het even kan, gaat het vee naar buiten. En dan is het toch geweldig om tussen de koeien een balletje te slaan!

Een ontspannen uitje voor iedereen

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de skelters en raken niet uitgekeken bij de jonge kalfjes en poesjes. En als de dag ook nog wordt afgesloten met een barbecue, dan gaan onze gasten echt voldaan naar huis.’

Boerengoed Enspijk

Een bijzondere combinatie

Fredie en Marion van Asch zijn uw gastheer en gastvrouw bij Boerengolf Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad. Een bijzondere combinatie, net zoals het bedrijf.

Speelruimte voor de kinderen

Speelruimte

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestel en reuzetrampoline. Ook is er voor de jonge gasten een zogenaamde ‘voetbalkooi’, waar ze zich uitstekend kunnen vermaken. En natuurlijk zijn er op de boerderij genoeg dieren om te aaien!

Lekker buiten zijn

Lekker buiten zijn

Jeu de boulesbaan

Zoals u kunt verwachten op een boerderij is er genoeg ruimte om ook lekker buiten wat te eten en drinken. In de fraaie leeftuin hebben we ook een jeu de boulesbaan aangelegd.

Contact

Fredie & Marion van Asch

Hoevenseweg 5

4157 JB Enspijk

06 - 572 111 99 | 06 - 282 11 501

info@boerengoed.nl

Volg ons op Facebook

Mijn Winkeltas

Je winkeltas is nog leeg.