Vergaderen

Boerengoed biedt uitstekende faciliteiten voor uw vergadering, teamdag, workshop of bijeenkomst. De verschillende ruimtes zorgen voor genoeg creativiteit en inspiratie tijdens de dag. De groene wijdse omgeving geven de dag veel privacy. Tussen de presentaties door kan het gezelschap een frisse neus halen. Daarnaast ligt de locatie op een gunstige centrale plek in Midden-Nederland. Op slechts 2 minuten rijden van verkeersknooppunt Deil A2 / A15. Verder is er een ruime gratis parkeerplaats voor de deur. Vanaf grote plaatsen zoals Utrecht en Den Bosch ben je binnen 20 minuten op onze centraal gelegen locatie in Gelderland, Betuwe Midden-Nederland. 

Arrangement Vergadering: wat kan ik verwachten?

Tijdens het arrangement is de ruimte exclusief voor jouw gezelschap. De landelijke vergaderlocaties hebben ieder een eigen buitenruimte. Wanneer het weer het toelaat, is deze beschutte tuin of binnenplaats geschikt om buiten te zitten. Verder is er bij de vergadering inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • Gebruik van de ruimte met beamerscherm, flip-over en microfoon
  • Een heerlijke uitegebreide lunch bestaande uit: broodje kroket (of groenten kroket voor de vegetariërs en combinatie van diverse belegde harde en zachte broodjes en wrap belegd met: Carpaccio, gezond, brie, Muhammara met geitenkaas, tonijnsalade, kipsaté salade en gerookte zalm. Keuze uit 1 of 2 soorten soep (afhankelijk van de groepsgrootte)
 
Het is mogelijk om de lunch uit te breiden naar een luxe lunch, of juist te veranderen naar een wat eenvoudigere variant met alleen zachte broodjes kaas/ham.  Neem voor deze prijzen contact met ons op.

Indeling vergader arrangement

  • 09.30 uur: Ontvangst koffie/thee/water
  • 10.00 uur: Vergaderen in een vergaderopstelling naar keuze. 
  • 12:00 uur: We bereiden een heerlijke lunch voor. Hierbij houden we rekening met mogelijke dieetwensen (vegetarisch, halal of allergieën) 

Het is ook mogelijk om te starten met de lunch en aansluitend te vergaderen. Let hierbij op de totale tijdsduur van 3,5 uur. Het is mogelijk om deze indeling te verlengen voor een meerprijs.

Combineer met een diner en/of activiteit

Tip: bereid de dag uit met wat ontspanning en gezelligheid. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Tweede gedeelte van de dag met vergadering na de lunch en aansluitend diner (BBQ of warm/koud buffet)
  • Activiteiten buiten om te werken aan het groepsverband tijdens boerengolf, boogschieten of teambuilding spellen. Op ons bedrijf is een overdekte activiteitenruimte dus het programma kan gelukkig altijd doorgaan! 
  • Ontdek de omgeving in hartje Betuwe tijdens een huifkartocht. De route brengt je langs de rivier de Linge en idyllische dorpjes. Varen in een kano of sloep over deze rivier is een uniek uitje! 

Bekijk het uitgebreide overzicht met activiteiten opties hier.

Heb je een eigen programma en zoek je hiervoor een geschikte eventlocatie om het plenaire gedeelte mee te combineren? Neem dan contact met ons op! We hebben ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van zakelijke events. We denken graag met je mee. 

eventlocatie-vogelvlucht-boerengoed-enspijk

Tijd:

3,5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€35 p.p.
Min aantal personen:
20

Bovenstaande prijs is exclusief BTW en locatiehuur.
Prijs per persoon is de vanaf prijs.

Tijden kunnen naar wens wordern aangepast.
Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 15 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 12,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Vergaderen

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.