Versgebakken Pizza

Heerlijk arrangement om samen met collega’s, vrienden of familie te genieten van versgebakken pizza. De pizza’s worden à la minute gebakken op de steenoven. Dit walking dinner met pizza’s is een heerlijk alternatief als lunch of diner. Perfecte invulling qua eten en drinken op een reünie, bedrijfsuitje, feest of verjaardag. We gaan rond met de planken met verschillende smaken pizzapunten. Verder is er aan de bar alle keus voor de dranken van bier, wijn en fris. Daarnaast staat de pizzakar in een aaneengesloten buitenruimte. Hierdoor ontstaat er een losse ongedwongen sfeer. Klets gezellig mee met het gezelschap en zoek bij mooi weer een plaatsje in de tuin of binnenplaats. Bij minder weer zoeken we bij de kachel een gezellig plekje op. 

Bij het maken van de pizza’s kan rekening worden gehouden met specifieke allergieën of dieetwensen. Enkele gerechten zijn ook vegetarisch te maken. 

Indeling van het arrangement

We delen het arrangement als volgt in:

  • Ontvangst met koffie/thee en een koek
  • De pizza-oven staat al te branden zodat de steenoven goed heet is wanneer de pizza’s worden afgebakken.
  • In de eerste ronde wordt er focaccia brood afgebakken in de steenoven. Hiermee wordt rondgegaan als eerste hapje. 
  • Daarna gaan de pizza-bakkers verder met de verschillende soorten pizza’s. Deze pizza’s worden à la minute afbakken met verse ingrediënten. De pizza’s worden geserveerd op houten planken en op tafel gezet en mee rondgeserveerd. Zo kan iedereen een pizzapunt naar keuze pakken. We maken à la minute verschillende smaken pizza zoals de margaritha, salami, groenten, eventueel tonijn. We houden rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. 
  • Tussendoor wordt er ook een ronde met puntzak stevige boerenfrieten met mayonaise rondgebracht. Tijdens de avond krijgen de gasten verschillende pizzapunten voorgeschoteld en is het diner goed gevuld door de friet en hapje vooraf. 
  • Doordat er rond wordt gegaan met de pizza’s, ontstaat er een relaxte sfeer. Klets ondertussen bij onder het genot van een borrel in een ongedwongen sfeer. 
  • Het arrangement ronden we na 4 uur af. Voor de liefhebber is er op het einde nog een kopje koffie of thee. Eventueel is het arrangement uit te breiden met een nagerecht zoals de ijs- en bavaroistaarten buffet, of Boerderij-ijs vanuit onze gelatobar. 

Het arrangement is inclusief onbeperkte drank bestaande uit tapbier (Hertog Jan) en alcoholvrij, wijnen, frisdranken, verse appelsap, jus d’orange, koffie en thee.

Tijd:

4 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€48,50 p.p.
Kinderen 6-12 jaar:
€29,10 p.p.
Min aantal personen:
20

Kinderen: 2 t/m 5 jaar €7,50 per kind.

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 45 p.p.​

€ 39,50 p.p.​

€ 47,50 p.p.​

€ 35 p.p.​

Informatie aanvragen – Versgebakken Pizza

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.