Workshop Bossche Bol met lunch

Kom naar de boerderij voor een knotsgek uitje in samenwerking met de tantes en ooms van Chocoloca. Maak je eigen bossche bollen. Smullen, lachen en versieren. Na de workshop krijg je een heerlijke lunch voorgeschoteld met diverse vers belegde broodjes, soep en kroketten. Perfecte invulling van een teambuilding uitje, familiedag of gewoon om iets te vieren met vrienden! De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen, volwassenen van alle generaties ervaren deze activiteit als super geslaagd. Samen bezig zijn met het opkloppen van de slagroom en smullen tussendoor. Leukste dagje uit om samen te beleven. 

Het gezelschap wordt ontvangen in één van de sfeervolle verbouwde stallen of schuren op het Boerengoed. Voor ieder gezelschap is er een geschikte ruimte beschikbaar, en als het weer het toelaat gaan we graag naar buiten toe. Bekijk de locaties en meer informatie hier. 

workshop-bossche-bollen-maken-lunch

Dagindeling

Eén en al gezelligheid tijdens de FUN workshop Bossche Bollen maken. Tante Annie, of een van de andere Chocotantes begeleiden de groep. Deze zal vol entertainment zijn met een lekker ludiek karakter. Tijdens de workshop maak, versier en smul je een eigengemaakte Bossche Bol op.  Uiteraard is er ook een verkiezing tot de mooiste Bossche Bol. Tijdens de workshop is er onbeperkte drank aanwezig. Na de workshop staat er een lunchbuffet klaar. De lunch bestaat uit:

  • Keuze uit 1 of 2 soorten soep (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Zacht wit broodje met kroket. Voor de vegetariërs een groenten kroket.
  • Combinatie van harde en zachte broodjes en wrap;
    Het beleg kan bestaan uit: Carpaccio, gezond, brie, Muhammara met geitenkaas, tonijnsalade, kipsaté salade en gerookte zalm. 

Eventueel is het mogelijk om de lunch minder uitgebreid te maken. Of juist met meer luxere invulling qua broodjes. Neem hiervoor contact op, voor de exacte prijzen. 

Impressie van de uitgebreide lunch en workshop

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Tijden en exacte invulling op de dag, gaan we graag voor in gesprek. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een vergadering te koppelen aan het arrangement. Zo wordt de workshop als invulling van het break-out gedeelte. Tijdens het arrangement is er onbeperkte drank; bier, wijn, fris en alcoholvrije dranken. Hierdoor is er een vaste prijs per persoon, en kom je niet voor verrassingen te staan.

Vanuit omliggende grote steden ‘s-Hertogenbosch (Noord-Brabant) hart van Brabant ben je in 20 minuten op onze locaties. Maar ook vanuit de Randstad (Utrecht, Amsterdam en Rotterdam) zijn wij nabij verkeerskno0ppunt Deil A2/A15 goed te bereiken. 

Tijd:

4 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€73,50 p.p.
Kinderen 6-12 jaar:
€44,10 p.p.
Min aantal personen:
15

Kinderen: 2 t/m 5 jaar €7,50 per kind.

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 62,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 47,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

Meest geboekt

€ 48,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Workshop Bossche Bol met lunch

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.