Workshop Bossche Bol met BBQ

Het leukste (en lekkerste!) uitje om samen met je vrienden, familie of collega’s te ervaren! Kom je eigen Bossche Bollen maken en sluit de dag af met een uitgebreide barbecue. De begeleiders van Chocoloca zijn er voor hulp en extra vertier tijdens de workshop. Veel entertainment, lachen en smullen tijdens de activiteit. Je wordt verwelkomd in een van de sfeervolle locaties op het Boerengoed. Na de workshop staat de barbecue al te branden. Geniet van een heerlijke uitgebreide maaltijd met gerookt vlees en verse groenten met salades. Perfecte unieke invulling van het jaarlijkse uitje! 

bossche-bollen-workshop

Dagindeling


Een actief uitje voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren, Lekker gek doen, lachen en veel smullen! 

Na binnenkomst staat er een kopje koffie of thee klaar. Eén van de begeleiders (Tante Annie zelf of een andere Chocotante) licht toe welke stappen er worden doorlopen. Je maakt , versiert en smult je eigen Bossche Bol op. De workshop is zeer ludiek, en tijdens al het entertainment wordt er vast en zeker veel gelachen. Na het uitreiken van de prijzen voor de mooiste uniekste Bossche Bol zijn uitgereikt, wordt er verder geborreld in een van de feestlocaties. 

Onze ervaren BBQ’ers zorgen voor een heerlijke uitgebreide barbecue. Er wordt gebakken op  houtskool waardoor het vlees en groenten een heerlijke gerookte smaakt krijgen. Verder staan er op het buffet verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen. Liever een andere dineroptie kiezen zoals een warm/koud buffet of stamppotten? Bekijk hier ons eten en drinken aanbod. 

Tijd:

4 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€87 p.p.
Kinderen 6-12 jaar:
€52,2 p.p.
Min aantal personen:
15

Kinderen: 2 t/m 5 jaar €7,50 per kind.

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 62,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 47,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

Meest geboekt

€ 48,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Workshop Bossche Bol met BBQ

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.