Dagje Betuwe arrangement

Vorige slide
Volgende slide

Het Boerengoed is gelegen in het Betuwse dorpje Enspijk. Midden in de Betuwe in Rivierenland. Het gebied is veelzijdig en naast de natuur zijn er ook een tal aan culturele activiteiten om te beleven.

Op het dagje Betuwe arrangement komen al deze verschillende facetten voorbij. Begin de dag in Glasstad Leerdam. Ontdek de glaskunst van deze eeuwenoude ambacht. Laat je daarna in een huifkar door het rivierlandschap vervoeren naar de boerderij in Enspijk. Haal een frisse neus tijdens een ronde boerengolf. Sluit de dag af met een uitgebreide barbecue.

Het programma van het dagje Betuwe arrangement hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Specifieke wensen kunnen hier nog op worden aangepast. Vanaf 20 personen, inclusief genoemde drankjes. Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Dagindeling

10.30 uur

Ontvangst in Glasstad Leerdam bij Lunchcafé de Houtloods. Het lunchcafé zit in het gebouw van de bekende glasblazerij. De koffie en thee staat met een heerlijk stukje Betuwse appeltaart mét slagroom.

11.00 uur

In de glasblazerij krijg je een demonstratie van professionele glasblazers. Ontdek de eeuwenoude ambacht. Vuur, behendigheid, pure spierkracht en jarenlange ervaring zijn nodig om de hete, stroperige substantie vorm te geven. Zie van dichtbij hoe de mooiste creaties van glas ontstaan.

Website van de glasblazerij: www.nationaalglasmuseum.nl

12.00 uur

Geniet na de demonstratie bij de glasblazers in de Houtloods van een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit een soepje, boterham kaas/ham, kroket, koffie, thee en fris. 

13.15 uur

Na de lunch bij de glasblazerij wordt je opgehaald met de huifkar met trekker. De tocht brengt je naar het Boerengoed in Enspijk. Onderweg brengt een prachtige rit langs de Linge door hartje Betuwe. Passeert kleine schattige dorpskernen met oude boerderijen aan de dijk, fruitgaarden en natuur van de Betuwe.

14.30 uur

Bij aankomst op de verbouwde boerderij, staat er een drankje en klomp met nootjes voor je klaar. Je wordt verwelkomd in de landelijke sfeervolle ruimtes. Bij mooi weer kunnen we buiten zitten.

15.00 uur

We gaan een sportieve activiteit doen. Uit het gezelschap worden teams gemaakt en gaat de strijd aan met elkaar. Speel een ronde klompengolf. Halverwege het parcours staat er een drankstop klaar op strobalen.

16.30 uur

Na afloop is er de gelegenheid om even lekker te borrelen. Nootjes staan klaar op tafel. Verder wordt er bier, wijn en fris geschonken.

17.30 uur

Sluit het dagje Betuwe af met een uitgebreide barbecue. Er wordt voor jouw gezelschap gebakken op houtskool. 

19.30 uur

Na de prijsuitreiking van de activiteit brengen we jouw gezelschap met de huifkar weer terug naar Leerdam.

Barbecue buffet

De barbecue bestaat uit: Kipsaté, kippendij, Black Angus runderhamburger, huisgemaakte spareribs, gemarineerd speklapje, gekruid worstje en gegrilde groenten. Verder vullen we het barbecue buffet aan met 4 soorten salades, stokbrood met kruidenboter, sausjes en friet.

Eventueel is het buffet uit de breiden met vis van de barbecue; zalm op de huid gebakken en gamba’s of een flat iron steak voor een meerprijs.

Als alternatief kunt u ook kiezen om te dineren van het Boerengoed buffet, en niet van de barbecue. 

Tijd:

9 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€99,50 p.p.
Kinderen 6-12 jaar:
€49,75 p.p.
Min aantal personen:
20

Kinderen: 2 t/m 5 jaar €5,- per kind.

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

 

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 62,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 47,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

Meest geboekt

€ 48,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Dagje Betuwe arrangement

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.