Betuwse Tourrit

Uniek uitje organiseren met collega’s, vrienden of familie? Kom naar de Betuwe en laat je onder dompelen in de autogeschiedenis en rijdt door het Rivierenlandschap. Unieke samenwerking tussen Visscher Classique en Boerengoed Enspijk. Voor we starten met de tourrit, brengt de groep een bezoek aan het Visscher Classique automuseum in Buren. In het museum is een unieke collectie aan oldtimers, bromfietsen, miniaturen en kunst. De hele autogeschiedenis komt aan bod.  

Stap daarna zelf in de auto en maak een mooie tocht door de Betuwe! Een weelderig landschap met dijken en rivieren als decor. Na een uurtje kom je aan op de pauze locatie. Geniet hier van een uitgebreide lunch. Er staat een drankje voor je klaar. Na de lunch en een goede pitstop vervolg je de weg terug naar de startlocatie. De tourroute is 80 km lang en je bent met een gemiddelde snelheid van 40 km per uur 2 uurtjes onderweg.  

We ontvangen alle gasten in Buren bij Visscher Classique. Je wordt welkom geheten door Henk Visscher, die een aanstekelijke passie heeft voor Franse automerken. In het museum staat een grote collectie aan old- en youngtimers. Maak kennis met het museum in bovenstaande video. De verzameling omvat maarliefst 80 jaar autogeschiedenis. ‘Trip down the memory-lane’ voor de echte autoliefhebbers. Naast de gehele geschiedenis over de auto en haar oorsprong, is er ook een grote collectie aan bromfietsen, miniaturen en kunst. Na een uurtje in het museum, onder het genot van een kopje koffie/thee en appeltaart, krijg je de instructies voor de tourtocht. Stap in de auto en ga zelf de weg op!

Leuke extra: het is ook mogelijk om een Oldtimer te huren voor de tourrit. 

Kosten bedragen €300,- per auto (4 personen)

Uniek uitje in de Betuwe

Tijdens de tourrit kun je de tijd nemen om om je heen te kijken. Met de auto leg je een route af van 80 kilometer door de Betuwe. De Betuwe ligt in het Rivierengebied van de Provincie Gelderland en kenmerkt zich door de vele dijken, boomgaarden en idyllische boeren dorpjes langs de rivieren. Voordat de rit start, krijg je een routebeschrijving mee die je afvinkt onderweg. Duidelijke aanwijzingen zodat je op tijd op plaats van bestemming komt. Het Betuwse tourrit arrangement is een uniek uitje om samen met collega’s, familie of vrienden eropuit te gaan. 

Uitgebreide lunch op een unieke locatie

De pitstop wordt gehouden op het platteland in het plaatsje Enspijk. Op de verbouwde boerderij van het Boerengoed word je ontvangen in een van de landelijke locaties. Stuk voor stuk unieke ruimtes in omgebouwde stallen en schuren. Er is genoeg ruimte om alle auto’s gratis te parkeren. 

Op het buffet staat de lunch klaar. Vers bereide heerlijkheden met voor ieder wat wils. De lunch bestaat uit:

 • Kopje huisgemaakte soep
 • Broodje kroket (eventueel vegetarisch)
 • Diverse soorten rijkelijk belegde broodjes
 • Zuivel (karnemelk of melk) en sappen (appel of jus d’orange).

We houden rekening met eventuele dieetwensen, allergieën, halal of vegetarisch. Tijdens de lunch kunnen de gasten heerlijk bijkletsen onder het genot van de uitgebreide lunch. Aan de bar schenken we ook onbeperkte dranken zoals koffie, thee, water, fris, (alcoholvrij)bier of wijn. Na de lunch vervolg je de tourrit terug naar het startpunt. 

Voorbeeldplanning indeling van de dag

Het Betuwse tourrit arrangement duurt 5 uur. We hebben een voorbeeldplanning voor je op een rijtje gezet. Deze is eventueel naar wens aan te passen. Het Betuwse tourrit arrangement heeft een all-in prijs per persoon. Alle dranken en consumpties tijdens deze 5 uur zijn inbegrepen. 

 • 10.00 uur: ontvangst bij museum Visscher Classique in Buren met koffie/thee en appeltaart
 • 10.30 uur: Breng een bezoek aan het museum. De tentoonstelling bestaat uit oldtimers, auto’s, bromfietsers, kunst en miniaturen. Unieke collectie waarbij je ogen tekort komt.
 • 11.30 uur: Vertrek met de auto voor de tourrit door de Betuwe
 • 12.00/12.30 uur: Aankomst bij Boerengoed in Enspijk
 • 12.45 uur: Start uitgebreide lunch. 
 • 14.15 uur: Vervolgen van de tourrit. Maak ondertussen een keer een tussenstop voor een ijsje. Vergeet vooral niet om ook foto’s te maken onderweg! 
 • rond 15.00 uur: Aankomst terug in Buren, startpunt van de dag. Einde van het arrangement. 

Eventueel is het mogelijk om een naborrel te doen in het museumcafé en nog langer rond te kijken door het museum. Deze consumpties zijn niet inbegrepen in de totaalprijs van het arrangement. De dag afsluiten met een diner bij het museum is ook mogelijk. 

Wanneer is dit uitje geschikt?

Met grotere groepen (vanaf 16 personen) is de Betuwse tourrit een waanzinnige ervaring. Vele bedrijven zijn van harte welkom na een jaarvergadering, personeelsbijeenkomst of brainstormsessie om op pad te gaan. Liefhebbers van auto’s of leden van een autoclubs zijn graag geziene gasten. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, teamuitje met de vrienden. Maar ook families die tijdens een reünie of familiedag op een unieke manier op pad willen met jong en oud , ervaren het arrangement als zeer geslaagd!

Tijd:

5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€65 p.p.
Min aantal personen:
16

Unieke extra: Betuwse tourrit rijden met een oldtimer= €300 per auto (voor 4 personen)

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal? Dan ben je alsnog van harte welkom! We rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 62,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 47,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

Meest geboekt

€ 48,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Betuwse Tourrit

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.