Fun Games & Barbecue

Dagindeling

De spelsterrenslag, beter bekend als de Zeskamp, is een zeer populair bedrijfsuitje. Jarenlang bekend van het populaire tv-programma. Plezier, hilariteit en samenwerken staan voorop bij de verschillende estafette onderdelen. Leuk voor ieder gezelschap, sportief of minder sportief en voor jong/oud geschikt! Het arrangement is als volgt ingedeeld: 

 • Ontvangst met koffie / thee en een koek;
 • Start van de activiteit: Spelsterrenslag
 • Na ongeveer 1,5 uur komen we terug op een van de feestlocaties. We borrelen wat na en nootjes staan op tafel. 
 • Uitgebreide barbecue (er wordt voor u gebakken) of warm en koud Boerengoed buffet;
 • Koffie en thee voor de liefhebbers;
 • We sluiten af

Spelsterrenslag activiteit onderdelen

Welk team beschikt over het inzicht, uithoudingsvermogen en het beste teamwork? Ga de uitdaging aan tijdens de spelsterrenslag spelen!

De groepsactiviteiten worden aangepast waarbij er gekeken wordt naar de krachtniveaus en leeftijden van het gezelschap. Afhankelijk van de groep wordt er een selectie gemaakt van verschillende spelonderdelen:

 1. Duobroekrun
  Bij de duobroekloop stappen twee deelnemers in een broek met 3 pijpen. Als een Siamese tweeling moeten zij een parcours doorlopen en ondertussen een bal in evenwicht houden. Probeer dit in een zo snel mogelijke tijd, zónder de bal te laten vallen. 
 2. Skilattenrace
  De skilatten voor 4 of 6 deelnemers staan aan een zijde van het parcours. Doorloop het parcours door op hetzelfde moment te stappen met dezelfde voeten. Communicatie is essentieel bij dit onderdeel! Welk team is het snelste aan de overkant?
 3. Vliegend tapijt
  1 teamlid trekt de rest van het team voort op het tapijt. Deze teamgenoten springen op hetzelfde moment zodat het tapijt vooruit geschoven kan worden. Spring op exact hetzelfde moment, anders komt de mat niet vooruit.
  of: Voetjes van de vloer
  Alternatief dat afhankelijk van het gezelschap wordt ingezet. Met de gegeven materialen zoals de balken en touwen moet je samen met je team zorgen dat 2 teamgenoten de voeten van de vloer houden. Maak een bouwwerk dat stevig is en op zichzelf blijft staan. De teamgenoten moeten hier op zitten of staan. 
 4. Rupsmat
  Neem plaats in de rupsband en kom met handen en voeten in beweging. Laat de rupsband voortbewegen door op hetzelfde moment vooruit te lopen. Doorloop het parcours als snelste in de race tegen de andere teams. 
 5. Irrigatiespel
  Snelheid en behendigheid zijn van pas bij dit onderdeel. beweeg de dakgoten omhoog en -laag om de kleine golfballetjes voort te bewegen. Alleen de spelers zonder bal in de dakgoot mogen lopen. Breng de balletjes zo snel mogelijk aan de overzijde. 
 6. Spijkerslaan 
  In een estafette-vorm wordt er omstebeurt geslagen met de hamer op het houten blok. Er mag slechts 1 keer geslagen worden per deelnemer in zijn beurt. Ga eerst door de hoepel heen, behoud je concentratie. Probeer als team als eerste de spijker(s) plat in het blok te slaan. 
 7. Puzzel en/of touwopdracht
  Ontrafel jouw team uit de knoop. Er zijn verschillende varianten en moeilijkheidsgradaties. Afhankelijk van de groep worden deze passend gemaakt. Zo kan iedereen meedoen en met plezier puzzelen voor de winst!

Voor wie zijn de Fungames activiteiten geschikt?

De Fun Games worden aangepast naar het gezelschap. Onze ervaren instructeurs spelen hierbij in op de groep en de synergie. Verschillen in kracht, mobiliteit en leeftijd maken daarom niet uit. Zij zorgen dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan het teamproces.

De Fun Games zijn een leuke activiteit tijdens een bedrijfsuitje of familiedag. Kinderen maar ook volwassenen gaan altijd met veel plezier aan de slag tijdens de activiteiten. Sportief plezier staat altijd centraal, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met de veiligheid. 

Tijd:

4,5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€69,50 p.p.
Kinderen 6-12 jaar:
€41,70 p.p.
Min aantal personen:
20

Kinderen: 2 t/m 5 jaar €7,50 per kind.

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 62,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 47,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

Meest geboekt

€ 48,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Fun Games & Barbecue

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.