Fun Games & Barbecue

Dagindeling

De spelsterrenslag, beter bekend als de Zeskamp, is een zeer populair bedrijfsuitje. Jarenlang bekend van het populaire tv-programma. Plezier, hilariteit en samenwerken staan voorop bij de verschillende estafette onderdelen. Leuk voor ieder gezelschap, sportief of minder sportief en voor jong/oud geschikt! Het arrangement is als volgt ingedeeld: 

 • Ontvangst met koffie / thee en een koek;
 • Start van de activiteit: Spelsterrenslag
 • Na ongeveer 1,5 uur komen we terug op een van de feestlocaties. We borrelen wat na en nootjes staan op tafel. 
 • Uitgebreide barbecue (er wordt voor u gebakken) of warm en koud Boerengoed buffet;
 • Koffie en thee voor de liefhebbers;
 • We sluiten af

Spelsterrenslag activiteit onderdelen

Welk team beschikt over het inzicht, uithoudingsvermogen en het beste teamwork? Ga de uitdaging aan tijdens de spelsterrenslag spelen!

De groeps activiteiten kunne aangepast worden waarbij er gekeken wordt naar de krachtniveaus en leeftijden van het gezelschap. De volgende onderdelen komen aan bod:

 1. Duobroekrun
  Bij de duobroekloop stappen twee deelnemers in een broek met 3 pijpen. Als een Siamese tweeling moeten zij een parcours doorlopen en ondertussen een bal in evenwicht houden. Probeer dit in een zo snel mogelijke tijd, zónder de bal te laten vallen. 
 2. Skilattenrace
  De skilatten voor 4 of 6 deelnemers staan aan een zijde van het parcours. Doorloop het parcours door op hetzelfde moment te stappen met dezelfde voeten. Communicatie is essentieel bij dit onderdeel! Welk team is het snelste aan de overkant?
 3. Vliegend tapijt
  1 teamlid trekt de rest van het team voort op het tapijt. Deze teamgenoten springen op hetzelfde moment zodat het tapijt vooruit geschoven kan worden. Spring op exact hetzelfde moment, anders komt de mat niet vooruit.
 4. Rupsmat
  Neem plaats in de rupsband en kom met handen en voeten in beweging. Laat de rupsband voortbewegen door op hetzelfde moment vooruit te lopen. Doorloop het parcours als snelste in de race tegen de andere teams. 
 5. Irrigatiespel
  Snelheid en behendigheid zijn van pas bij dit onderdeel. beweeg de dakgoten omhoog en -laag om de kleine golfballetjes voort te bewegen. Alleen de spelers zonder bal in de dakgoot mogen lopen. Breng de balletjes zo snel mogelijk aan de overzijde. 
 6. Spijkerslaan 
  In een estafette-vorm wordt er omstebeurt geslagen met de hamer op het houten blok. Er mag slechts 1 keer geslagen worden per deelnemer in zijn beurt. Ga eerst door de hoepel heen, behoud je concentratie. Probeer als team als eerste de spijker(s) plat in het blok te slaan. 
 7. Kruiwagenrace
  Doorloop het parcours waarbij 1 teamgenoot plaatsneemt in de kruiwagen. Wie zet een recordtijd neer? 

Tijd:

4,5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€67,50 p.p.
Min aantal personen:
15

Extra's:

Appeltaart met slagroom
€ 3,- p.p.
Petit fours
€ 2,- p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,25 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 2,75 p.p.
Puntzak friet
€ 3,- p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,50 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,- p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 52,50 p.p.​

€ 45 p.p.​

€ 56,50 p.p.​

€ 49,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Fun Games & Barbecue

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.