Huifkartocht

Stap in en ontdek de Betuwe

De charme van een huifkartocht

Een moederhert met jong, duikende waterhoentjes op de Linge, een statig ooievaarspaar in het veld. Met een huifkartocht geniet je met het gezelschap van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft. Centraal in Nederland tussen grote steden Utrecht en Den Bosch ontsnap je aan de drukte. Laat je meevoeren over de schattige dijkjes door idyllische kleine boeren Betuwse dorpjes zoals Deil, Enspijk, Rumpt, Rhenoy en Gellicum. De verschillende routes leiden je onder andere door de bossen en de statige lanen van Landgoed Mariënwaerdt. Touren door de Betuwe en onderweg genieten van de mooiste uitzichten. Onze huifkartochten zijn een mooie basis voor een ontspannen dagje uit.

Tijdsduur huifkararrangement: 1,5 uur

 

Tijdsindeling van de activiteit

  • Ontvangst met koffie/thee en een koek op feestlocatie Boerengoed Enspijk
  • Start van de huifkartocht. Stap in de ouderwetse huifkar. De chauffeur bestuurt de trekker voor de (gekoppelde) huifkar. In de huifkar zitten kussens voor een comfortabele rit. Er is ruimte in de grote huifkar voor 25 personen. Verder kan onze tweede huifkar gekoppeld worden zodat er totaal 45-50 personen kunnen meerijden. De huifkartocht duurt een uur.
  • Aan boord staat een mand met drinken voor onderweg.
  • De verschillende routes leiden je onder andere door de bossen en dijken langs de Linge. Geniet onderweg van de mooiste uitzichten van de Betuwe. Deze route brengt het gezelschap langs idyllische dorpjes, fruitgaarden en vele dijken van het Rivierengebied en gedeeltes van de Nieuw-Hollandse waterlinie. 
  • Terugkomst op het Boerengoed. Geniet achteraf van bijvoorbeeld een heerlijke lunch, uitgebreide barbecue of diner. Bekijk onze eten&drinken arrangementen voor de mogelijkheden.

 

Combineer deze activiteit

Combineer een huifkartocht met een sportieve activiteit. Op onze boerderij kun je een ronde boerengolf spelen of wat pijlen schieten tijdens een workshop boogschieten. Perfecte invulling van een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Onze huifkar kan het gezelschap ook ophalen bij het station van Geldermalsen of Beesd. Zo kan iedereen lekker een borrel drinken en is een Bob niet nodig. Liever een andere workshop, sportieve activiteit of arrangement combineren? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijd:

1,5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€15 p.p.
Min aantal personen:
20

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

Meest geboekt

€ 35 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

Meest geboekt

€ 12,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Huifkartocht

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.