Barbecue en Boerengolf

Kom naar het Boerengoed in Midden-Nederland en geniet van het wijdse landschap. Haal een frisse neus en wandel over de weilanden rondom ons bedrijf. Sla tijdens een ronde klompengolf, in zo min mogelijk slagen, de bal over het parcours. Overal in het veld zijn holes ingegraven. Daarnaast moet je ook wat natuurlijke hindernissen overbruggen. Leuke verrassende activiteit om samen met familie, collega’s of vrienden te spelen. Eindig de dag met een uitgebreid BBQ diner waarbij er wordt gebakken op houtskool. Onbeperkte drank zit inclusief in het arrangement. 

Activiteit voor alle leeftijden

Het spel boerengolf speel je buiten in de weilanden rondom onze feestlocatie. Midden op het platteland is een parcours uitgezet net zoals het gelijkname golfspel. Probeer met je team, bestaande uit 4 à 5 teamgenoten, om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. Variant echter is dat je slaat met een klomp aan een stok, en er een kleine voetbal wordt gebruikt als bal. Op de helft van het parcours is een uitrustpunt. Bij de drankstop doen we een drankje, en gaan we daarna door met het slaan van de ballen tijdens de klompengolf. 

Goed om te weten is dat er bij slecht weer altijd een plan B is! Gelukkig regent het niet vaak een gehele dag, dus als het even kan gaan we graag naar buiten toe om een frisse neus te halen. Mocht het echt heel slecht zijn met storm of regen. Dan gaan we binnen XXL spellen spelen zoals XL Jenga en Mikado. Zo kan het programma altijd doorgaan. 

Indeling van het programma:
sportieve activiteit & samen eten

Laat je onderdompelen in het wijdse plattelands in hartje Betuwe. Het Boerengoed ligt in het dorpje Enspijk onder de rook van Utrecht & Den Bosch aan verkeersknooppunt A2/A15. Haal een frisse neus en wandel over de weilanden rondom ons bedrijf op de verbouwde boerderij. Leuke verrassende activiteit om samen met familie, collega’s of vrienden te spelen. Ook voor kinderen zeer geschikt! Na de sportieve activiteit gaan we uitgebreid eten en drinken. Onbeperkt arrangement waarbij niemand wat tekort komt. De indeling ziet er al volgt uit:

  • Ontvangst met koffie / thee en een koek;
  • Start activiteit klompengolf met halverwege het parcours een drankstop;
  • Terugkomst bij de startlocatie. We drinken wat en er staan nootjes op tafel;
  • Geniet samen met het gezelschap van een uitgebreide barbecue of warm en koud buffet;
  • Koffie of thee voor de liefhebbers;
  • We sluiten af met de prijsuitreiking

Inhoud uitgebreide BBQ buffet

Onze ervaren BBQ’ers bakken voor het gezelschap op houtskool. We zetten een buffet klaar met o.a. salades, chaving dish en borden/bestek. Loop langs de BBQ en kies een heerlijk stukje gerookt vlees of groentes van de BBQ. We houden rekening met eventuele dieetwensen, allergieën, vegetarisch of halal. 

Wij serveren het volgende op het privé buffet:
Stokbrood met kruidenboter, 4 verschillende soorten salades (Rundvlees, aardappel-ei, tomaat-mozzarella-pesto en groene salade met feta), dressing, diverse soorten sauzen (Satésaus, mayonaise, cocktailsaus, knoflooksaus en tomatenketchup) en boerenfriet.

Gebakken op de BBQ: 
Gemarineerde kippendij, kipsaté, Black Angus runderhamburger, huisgemaakte spareribs, gemarineerd speklapje, 2 soorten gekruide worstjes en groenten van de barbecue. 
Eventueel kunnen wij bij de barbecue vis serveren (zalm op de huid gebakken en gamba’s) voor een meerprijs van €8,50 per persoon.

Eventueel is het mogelijk om de BBQ te vervangen voor een Koud en warm Boerengoed Buffet voor dezelfde prijs per persoon. Meer informatie over de inhoud vind je hier.

Wanneer is dit uitje geschikt?

Het Boerengolf en BBQ arrangement is voor alle leeftijden en verschillende groepssamenstellingen een zeer geslaagde activiteit. Uitgebreid eten en drinken in een ontspannen sfeer. Doordat er een activiteit aan het programma is toegevoegd is het zeer populair tijdens een bedrijfsuitje of familiereünie. 

Het is ook mogelijk om de klompengolf activiteit te vervangen voor een van de andere teambuilding activiteiten. Bekijk dan het activiteiten overzicht hier

Deze mensen gingen je voor:

/5
Genoten!

Mooie teamdag gehad met stichting Ontmoeting. Zelfs in de regen goed verzorgd met heaters, onderdak onder de grote tent en een vlot team met snelle service en bediening. Afsluitende bbq was een succes. Genoten!

Teamdag

verhoef elektrotechniek-logo
/5
Gezellige locatie; goed geregeld

Super goed geregeld en een hele gezellige locatie. Een geslaagde avond met leuke bediening en lekkere hapjes.

Teamuitje

Bam infra logo
/5
Wij komen zeker nog eens langs!

We hebben hier onze Nieuwjaars- en jubilarissenbijeenkomst gehouden. Heerlijk gegeten met al onze collega’s en jubilarissen met familie. Met dank aan het aanwezige personeel onder leiding van gastvrouw Bets, goud waard! Wij komen zeker nog eens terug!

Bedrijfsevenement

Tijd:

4,5 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€55 p.p.
Kinderen 6-12 jaar:
€33 p.p.
Min aantal personen:
20

Kinderen: 2 t/m 5 jaar €7,50 per kind.

Is jouw gezelschap met minder dan het minimum aantal?
Dan ben je met het gezelschap alsnog van harte welkom! Wij rekenen wel een toeslag.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

€ 65 p.p.​

Meest geboekt

€ 48,50 p.p.​

€ 69,50 p.p.​

€ 71,50 p.p.​

Informatie aanvragen – Barbecue en Boerengolf

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.