banner.jpg

De Melkstal

Feestlocatie de melkstal kan aan twee kanten volledig open, waardoor de ruimte perfect aansluit op de tuin en het terras. Er ontstaat als het ware één grote buitenruimte met een sfeervolle overkapping. Ideaal voor een buitenbruiloft of buitenfeest met ongedwongen, gemoedelijke sfeer.

Bij slecht weer of 's avonds maken we de Melkstal in een handomdraai dicht. Hierdoor wordt de ruimte gezellig en intiem. De houtkachel kan dan ook eventueel gezellig aan.Trouwlocatie De Melkstal

Zaalcapaciteit

Lunch/diner : 50 personen

Feestavond : 70 personen

De melkstal en koestal kunnen met elkaar verbonden worden voor grote gezelschappen.
De complete ruimte is dan geschikt voor
220 personen.

Informatie aanvragen

Binnen en buiten


De Melkstal sluit aan op de beschutte tuin uit de wind. Onder de stretchtenten en in de tuin kun je heerlijk dineren. Als het weer het toelaat, kunnen de feestelijkheden daardoor ook gedeeltelijk buiten plaatsvinden. Naast de Melkstal ligt een jeu de boulesbaan, waar de gasten gebruik van kunnen maken.


Trouwlocatie De Melkstal

Een heerlijk lichte ruimte


De Melkstal is de ideale plek voor uw buitenbruiloft of buitenfeest. Een heerlijke lichte ruimte waarvan we twee kanten open kunnen zetten. Zo loopt binnen en buiten in elkaar over en ontstaat er een gezellige, ongedwongen sfeer.


De Melkstal

Een landelijke sfeer


Het interieur van de melkstal is warm en licht. Het vele hout en de originele inrichting zorgen voor een landelijke sfeer.

Mijn Winkeltas

Je winkeltas is nog leeg.