BBQ Workshop Open Vuur & Braai

vuur-braai-workshop-bbq-ofyr

Terug naar de basis

De beste barbecue workshop om te leren bakken, grillen en koken op Open Vuur. Onder leiding van bestseller-auteur & BBQ Pitmaster Jeroen Hazebroek. Leer de lekkerste houtvuur gerechten maken tijdens de workshop Open Vuur en Braai.

In 4 uur ga je terug naar de basis. Leer echt goed fikkie stoken, grillen en koken op vuur. Een spectaculaire bbq workshop waarbij je werkt op open vuur. Geen high-tech apparatuur maar de basis elementen old school gebruiken. Vuur maken in een gat in de grond, in een vuurschaal, een braai of vuurring. Met de juiste accessoires en goed hout kun je heerlijke gerechten bereiden. Gebruik van de accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters komen voorbij in de workshop. Op het einde ga je alle bereide gerechten natuurlijk samen opeten. Drankjes tijdens de workshop zijn inclusief in de prijs.

Workshop centraal in Nederland

Het Boerengoed is de perfecte locatie voor de cursus met de barbecue. In de feestlocatie de Hooimijt is een overdekte ruimte. Bij regen of minder weer kan de workshop gewoon doorgaan. Aan een robuuste lange tafel richten we verschillende werkstations in. Snijden, voorbereiden en uiteraard bakken en roken met verschillende materialen. Ook de benodigde bbq accessoires zijn aanwezig.

Onze vaste barbecue locatie is gelegen op slechts 5 minuten afstand van verkeersknooppunt Deil A2/A15. Binnen 30 minuten ben je in Den Bosch en Utrecht, centraal gelegen in Midden-Nederland provincie Gelderland.

Tijd:

4 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€110 p.p.
Min aantal personen:
10

Voor groepen vanaf 10 personen kun je zelf een workshop datum aanvragen.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

Meest geboekt

€ 35 p.p.​

€ 15 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

Informatie aanvragen – BBQ Workshop Open Vuur & Braai

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.