BBQ Workshop Low & Slow

bbq-workshop-locatie

Roken op zijn Amerikaans

Bij de BBQ workshop Low & Slow leer je de basis technieken van het roken. Barbecue expert Jeroen Hazebroek, schrijver van meerdere barbeque boeken, is de pitmaster. In 7 uur krijg je 

Bij het typisch Amerikaanse Low&Slow komen de Off-set smoker, drum en kamado van pas. Er wordt alleen gewerkt met hout en houtskool in deze klassieke BBQ workshop. We versnellen het proces zodat een eigen gemaakte brisket op gaat eten binnen de workshop. Verder roken we verschillende stukken vlees zoals kip, pulled pork en rubs.

De Amerikaanse Low & Slow barbecue is meer dan alleen grote stukken vlees roken. Dit is wel de basis waarbij we nog meer onderdelen onder de knie krijgen. In de cursus gaan we in op de theorie en praktische toepassing. Onderwerpen zoals inpakken en uitpakken, roken, rusten en aansnijden komen voorbij. Je leert daarnaast zelf een rub en drie basissauzen maken. Ook de aanvullende groentes bij de gerechten als begeleiding bij het gerookte vlees ga je zelf bereiden. Op het einde gaan we alle onderdelen proeven. Tijdens de workshop krijgt je onbeperkte drank consumpties. 

 

BBQ workshop locatie in Midden-Nederland

Het Boerengoed is de perfecte locatie voor de cursus met de barbecue. In de feestlocatie de Hooimijt is een overdekte ruimte. Bij regen of minder weer kan de workshop gewoon doorgaan. Aan een robuuste lange tafel richten we verschillende werkstations in. Snijden, voorbereiden en uiteraard bakken en roken met verschillende materialen. Ook de benodigde bbq accessoires zijn aanwezig.

Onze vaste barbecue locatie is gelegen op slechts 5 minuten afstand van verkeersknooppunt Deil A2/A15. Binnen 30 minuten ben je in Den Bosch en Utrecht, dus zeer centraal gelegen in Midden-Nederland.  

Tijd:

7 uur

Prijzen:

Volwassenen:
€120 p.p.
Min aantal personen:
10

Voor groepen vanaf 10 personen kun je zelf een workshop datum aanvragen.

Extra's:

Appelkruimeltaart met slagroom
€ 3,50 p.p.
Petit fours
€ 2,50 p.p
Gesorteerd gebak
€ 3,75 p.p.
Worsten- en saucijzenbroodjes
€ 3,25 p.p.
Puntzak friet
€ 3,50 p.p.
Versgebakken kipsaté met kroepoek en satésaus
€ 3,75 p.p.
Broodjes frikandel en kroket
€ 3,50 p.p.
Boerderij ijs na
€ 3,75 p.p.
Ijs- & bavaroistaarten buffet
€ 7,50 p.p.
Chocolademousse & vanille-ijs
€ 5,50 p.p.

Bekijk ook:

Meest geboekt

€ 35 p.p.​

€ 15 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

€ 12,50 p.p.​

Informatie aanvragen – BBQ Workshop Low & Slow

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar je verstuurd.

Als je aanvraag verstuurd is, ontvangt je per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Offerte aanvragen
Arrangement op maat

Offerte aanvragen

Laat ons weten waar u naar opzoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.